B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 با سلام خدمت دوستان گرامی و تبریک عید بزرگ فــــــطر با قالبی دیگر خدمت دوستان عزیز هستیم ، این قالب به اسم بـــوته جزو قالب های رده میانی در قیمت و امکانات به شمار می رود و هم اکنون با مصادف شدن انتشار این قالب و عید بزرگ فطر ، فرصتی بزگی برای کاربرانی که به دنبال یه قالب استاندارد با قیمتی مناسب هستند به وجود آمده است . تا آخر این مطلب همراه ما باشید . شناسنامه قالب ========================= - نام قالب : بـــوته- ورژن قالب : 1- طراحی شده برای پرستاشاپ 1.5.2 تا 1.5.4.1 - قالب دو ستونه با ساختار ساده- مناسب برای : تمامی فروشگاه ها و محصولات- تاریخ انتشار : 1392/5/17- آخرین آپدیت : 1932/5/24 معرفی کوتاه =======================================اگر از جمله افرادی هستید که میخواهید با کمترین هزینه بهترین ها رو داشته باشید قالب بوته مناسب شما طراحی شده است . اگر جزو افرادی هستید که گرافیک سایت براتون از همه چیز مهم تره ، قالب بوته گرافیک و رابط کاربری مناسبی در اختیار شما قرار میده ، اگر جزو کاربرانی هستید که دنبال استانداردها و کیفیت ها می گردید ولی جیبتون اجازه نمیده بیشتر از یه حد خاص هزینه کنید بوته در خدمت شماست به جرات میتونم بگم قالب بوته با سادگی ، ارزانی ، طراحی کلاسیک و صدالبته اطمینان و آرامشی که به خاطر رنگبندی خاصش به مشتری ها میده جزو قالب های محبوب پرستاشاپ و این انجمن خواهد بود . خیلی ها به دنبال آرامش و اطمینان در رنگ آبی هستند ، اما هر رنگی جدا از احساس ذاتی که منتقل میکنه یک احساس مخفی هم داره که با بکارگیری اصولی میشه تاثیرگذاری بیشتری ازش دریافت کرد . مناسب برای کسب و کار من ؟! ======================================= حالا این قالب برای چه فروشگاه هایی مناسبه ؟ سوال خوبیه و بایدبگم هر چیزی که دارین میفروشین تو این قالب بذارید زیبا به نظر میرسه . کیفش و کفش ، نرم افزار و بازی ، وسایل آشپزخانه و لوازم جانبی کامپیوتر ، وسایل ورزشی و فروش فایل و ... میتونید دموی قالب رو مشاهده کنید و محصولات متنوعی که توش گذاشته شده رو ببینید که به خوبی با قالب هماهنگ هستند . از مشکلات نصب و استفاده از قالب میپرسین ؟ ======================================= حتما برای خیلی ها پیش اومده که قالبی خریداری میکنن و با شور و اشتیاق فراوان دانلودش میکنن ، موقع نصب به هزار مشکل و خطا برخورد میکنن ، یکی میگه قالب اشکال داره ، یکی دیگه میگه مشکل از هاسته و .... . این مسائل گاهی بسیار اذیت کنه میشه و نمونش هم خیلی زیاده و کاربرانی رو دیدم که قالب رو میخرن و تو نصبش حتی چند روز گیر میکنن ! با بسته اختصاصی بوته هیچ مشکلی در نصب قالب نخواهید داشت ، بسته اختصاwی چیه ؟ بسته اختصاصی بوته ، شامل موارد زیره : 1 - فایل زیپ قالب ( این فایل زیپ رو به راحتی با ماژول واردسازی / استخراج قالب ایمپورت میکنید )2 - آموزش پی دی اف نصب قالب به دو شیوه : از طریق ماژول واردسازی قالب و در صورت سازگار نبودن این ماژول با هاست شما ، از طریق نصب دستی . توضیحات کامل با عکس برای راحتی مشتریان قرار داده شده است .3 - فیلم آموزش نصب قالب ، یک فیلم 2 دقیقه ای که به صورت اسان و ساده نحوه نصب قالب رو به شما آموزش میده . نیاز به نرم افزار خاصی هم برای باز کردن فیلم ندارین و کافیه فایل رو تو مرورگرتون باز کنید و تماشا کنید .4 - اسکرین شات از صفحات قالب برای چک کردن قالب نصب شده نگران پشتیبانی قالب هستین ؟ ======================================= همیشه مسئله پشتیبانی جزو دغدغه های افرادی هست که محصولاتی چون قالب و ماژول را خریداری میکنن . چون این قالب جزو قالب های ارزان قیمت محسوب میشه ، به صورت عمومی در همین انجمن پشتیبانی خواهد داشت و تا اطلاع ثانوی و تا زمانی که مشکلی برای حداقل بنده پیش نیاد و تو این انجمن حضور داشته باشم ، پشتیبانی این قالب منقضی نخواهد شد . برای هر مشتری نیز قالب 3 ماه پشتیبانی اختصاصی خواهد داشت و مشتریان میتوانند از طریق چت و ایمیل مشکلات و سوالاتشون رو مطرح کنن و بعد از اتمام زمان سه ماهه ، میتونن در همین تاپیک اقدام به درج سوالات و درخواست هاشون کنن . با بودجه ای که دارم میتونم این قالب رو بخرم ؟! ======================================= صد درصد هر کسی میتونه این قالب رو بخره ، این قالب برای حداقل بودجه ها طراحی شده و نگرانی از این بابت وجود نداره . ارزش این قالب بسیار بالاتر از قیمتی هست که فروخته میشه ، تنها دلیل فروش با قیمت کم فقط مصادف شدن تاریخ انتشار این قالب با عید بزرگ فطر هستش . این قالب با چه مرورگرهایی سازگاره ؟ ======================================= سازگاری با مرورگرهای قدیمی لااقل در ایران برای وبمسترها و صاحبان کسب و کارهای آنلاین دغدغه مهمی محسوب میشه . البته در این میان باید تعدادی از وبمسترها فداکاری کنن تا لااقل برخی مشتری ها به خودشون زحمت بدن دست از سر کچل این مرورگرهای فرسوده بردارن در زیر مرورگرهای سازگار با این قالب رو مشاهده میکنید : قبل از خرید چطوری میتونم قالب رو ببینم و تست کنم ؟ ======================================= دموی آنلاین برای قالب تهیه شده و میتونید دل سیر قالب رو ببینید و اگه پسند کردین خرید کنید . بدون دیدن که نمیشه خرید کرد : مشاهده دموی آنلاین لینک خرید از بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2013 قالب بوته ، آپدیت شد . این آپدیت کلیه مشکلاتی که گزارش داده بودن دوستان ، برطرف میکنه و همچنین مشکل انیمیشن افزودن به سبد خرید که به شکل زیباتری افزوده شد به قالب .دوستانی که قالب رو خریداری کردن ، کافیه یک پیام خصوصی بدن و در پیام خصوصی آدرس ایمیلشون رو ارسال کنن تا قالب براشون ارسال بشه . با تشکر از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahasoft ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 با تشکر از آپدیت جناب بهمن اول انتقال یک تجربه :دوستانی که با نصب اتوماتیک قالب مشکل دارند ابتدا import_flora.zip را در ویندوز اکسترکت کنید و بعد دوباره با winrar دوباره zip (دیفالت) کنید.برای من اینجوری در کمتر از یک دقیقه نصب شد. جناب بهمن ، انصافا از آپدیت های منظم و پیگیر ی های شما متشکرم. آپدیت مشکل مربوط به انیمیشن را حل کرده است ولی مشکل جستجو همچنان پابرجا است و به صفحه اول می رود ، لطفا بررسی فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 مشکل جستجو اگر هست به فروشگاه شما احتمالا برمیگرده ، چون تو قالب حل شده و تست هم شده هم آنلاین هم رو لوکال . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 با زدن دکمه افزودن به سبد خرید انیمشن اضافه شدن محصول رو نشون میده ولی در سبد خرید(چه در بلوک و چه در صفحه سبد خرید) هیچ چیزی اضافه نمیشه ! _____________________________با قالب دیگری تست کردم ظاهرا مشکل از قالب نیست ! _____________________________سبد خرید رو بازنشانی کردم ولی اینبار بلوکش حذف شد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rahnamaei ارسال شده در آذر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2013 پوشه تصاویر قالب کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.goly ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 با سلام خدمت شما من این قالب رو خریداری کردم و راضی امفقط از لحاظ سئو کار نشده فکر میکنم بعنوان مثال چیزی که خیلی از سایتهای سئو میگن استفاده از تگ h1 و h2 و h3 هست که هیچ کدوم از اینها استفاده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 با سلام خدمت شما من این قالب رو خریداری کردم و راضی امفقط از لحاظ سئو کار نشده فکر میکنم بعنوان مثال چیزی که خیلی از سایتهای سئو میگن استفاده از تگ h1 و h2 و h3 هست که هیچ کدوم از اینها استفاده نشدهشما تا چه اندازه در سئو مهارت و تجربه دارین که میگین کار نشده ؟ببینید سئو بحثی نیست که هر کسی بخواد توش وارد بشه و نظر بده ، سئوی فروشگاه با سئوی یک وبلاگ یا یک سایت شخصی فرق میکنه ، برای مثال تو صفحه اول یک فروشگاه ممکنه ده ها محصول مختلف باشه ، تگ h1 زمانی اهمیت پیدا میکنه که یکی دو محصول فوقش در صفحه اول باشه ، اون موقع میشه تگ h1 بکار برد برای عنوان محصولات ، اما وقتی ده ها تگ h1 باشن تو صفحه اهمیت این تگ نابود میشه . بنابراین هیچ موقع استفاده نمیشه . تگ h1 در یک فروشگاه در صفحه هر محصول به کار برده میشه و استفاده هم شده و اینجاست که اهمیت پیدا میکنه . این برای تگ h1 بود ، بقیه تگ ها هم در جای خودشون جای بحث دارن . در کل همیشه اون چیزی که میخونید اون چیزی نیست که همیشه درست باشه ، سئو امری نسبی هست نه مطلق و قوانین سئو بسته به نوع سایت، اسکریپت ، کار سایت و محصولات و خدمات سایت و حتی زبان سایت زمین تا آسمون با هم فرق میکنن . خیلی متشکرم از شما مشتری عزیز . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safoora ارسال شده در دی 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 سلام من قالب بوته رو دیروز خریدم اما برام چیزی ارسال نشده و تو پیگیری سفارش که میرم وضعیت رو تحویل شده زده باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 دوست عزیز این قالب ها تحویل آنی میباشند ، یعنی بعد از خرید میتونید از حساب کاربری در بازارچه دانلوددشون کنید و نیاز نیست براتون فرستاده بشن . برای دانلود به منوی بالای بازارچه برین و از منوی کاربر / دانلودهای من میتونید محصولاتی که خریدین رو دانلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safoora ارسال شده در دی 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 اسم بالاس قالب رو که نوشته قالب بوته چطور میشه عوض کرد؟من لوگو رو که آپلود می کنم تو صفحه اصلی نشون نمیده سایز لوگو باید چیز خاصی باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2013 یه عکس با فرمت png داخل پوشه img قالب آپلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safoora ارسال شده در دی 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 یه عکس با فرمت png داخل پوشه img قالب آپلود کنید .همینکار رو کردم منظورتون تو تنظیمات قالب ها آرم سربرگ رو باید عوض کنم دیگه نه؟ تو صفحه اصلی ظاهر نمیشهیه مشکل دیگه هم دارم قسمت شاخه ها تو قالب من بهم ریخته در حالیکه تو دموی قالب بوته درسته میشه بگید چیکارش باید بکنم؟ اینم عکسشه:http://8pic.ir/images/69204205000233141756.jpg http://8pic.ir/images/69204205000233141756.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2013 قالب رو دستی نصب کردین ، قالب باید ایمپورت بشه از طریق ماژول مربوطه . تو راهنمای نصب قالب توضیح داده شده . در ضمن از مدیریت نه ، از هاستتون برین داخل پوشه img قالب و یه عکس با مشخصاتی که گفتم با نام logo.png آپلود کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smrs ارسال شده در دی 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 با سلام یک ایرادی که درسایتم بعد از این که این قالب رو نصب کردم(احتمال زیاد) اینه که روی هرچی کلیک میکنم یک صفحه سفید میاد که باید صفحه رو رفرش کنم تا دوباره بیاد و دوستان هم قبلا هم ذکر این ایراد رو کرده بودند .هیچ ماژولی رو هم نصب نکردم.ورژن پرستا 1.5.4.1 هست و توی قالب دیفالت و موزیلاو کروم هم همینطوریه ولی تا یک ماه پیش اینطوری نبود.این هم از error_log PHP Fatal error: Function name must be a string in /home/***/public_html/eshop/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 281راه حلی داره؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safoora ارسال شده در دی 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 مرسی بیشتر مشکلاتم حل شد فقط اینکه وقتی تو شاخه ها میرم عکس محصولات رو نشون نمیده و باید روی هر محصول کلیک کنی و بری تو صفحه اش تا عکسشو نشون بده میشه راهنمایی کنید اینم عکسش:http://www.8pic.ir/images/09646992291868358475.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2013 مشکل اینه دقیق مراحل نصب رو طی نمیکنید . باید در تنظیمات / تصاویر . ایجاد دوباره بند انگشتی ها رو کلیک کنید مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 با سلاممن قالب را خریداری کردم و هیچ مشکلی فعلا باهاش ندارم و تنها مشکلم اینه که وقتی وارد توضیحات یه محصول یا شاخه خاصی یا حتی خود صفحه اصلی فروشگاهم میشم با صفحه کاملا سفید مواجه میشم و بعد از اینکه رفرش کنم مشکل حل میشه. طبیعاتا بخش شاخه ها را هم نمیخوام غیر فعال کنم. لطفا راهنمایی کنید چگونه این مشکل را برطرف کنم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 ماژول شاخه ها رو بازنشانی کنید 99 درصد مشکلتون حل میشه . اگر نشد ، نسخه اصلاح شده اون رو از همین انجمن جستجو و دانلود نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 ماژول شاخه ها رو بازنشانی کنید 99 درصد مشکلتون حل میشه . اگر نشد ، نسخه اصلاح شده اون رو از همین انجمن جستجو و دانلود نمایید .این کار رو انجام دادم اما درست نشد.ماژول شاخه ها رو هم پیدا نکردم اگه امکانش هست لطف کنید لینکش را بزارید.ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن من ماژول لینک ها رو هم فعال کردم همونی که بالای صفحه است صفحه نخست و ورود را نوشته home و Loginچطوری درستش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 بالای انجمن بخش جستجوی پیشرفته کلیک کنید . بعد بنویسید ماژول اصلاح شده . سادس دیگه و راحت پیدا میشه .قالب رو از طریق ایمپورت نصب کنید ، از تغییر اسم پوشه قالب ، از نصب دستی و از نصب کردن ماژول هایی غیر از ماژول هایی که توی دمو هست خود داری کنید . چون فقط ماژول هایی که توی دمو هست با قالب هماهنگ هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 بالای انجمن بخش جستجوی پیشرفته کلیک کنید . بعد بنویسید ماژول اصلاح شده . سادس دیگه و راحت پیدا میشه .قالب رو از طریق ایمپورت نصب کنید ، از تغییر اسم پوشه قالب ، از نصب دستی و از نصب کردن ماژول هایی غیر از ماژول هایی که توی دمو هست خود داری کنید . چون فقط ماژول هایی که توی دمو هست با قالب هماهنگ هستند .ممنون از راهنماییتونوقتی میخوام ایمپورت کنم پیغام زیر را میده. خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). منم برای همین دستی نصبش کردم. راهی نداره که این پیغام رو نده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 فایل زیپ رو یه بار از حالت فشرده خارج کنید و بعد تو خود ویندوز دوباره زیپ کنید و سپس همونو ایمپورت کنید . اگه نشد ، توی این مسیر آپلود کنید :modules/themeinstaller/import/بعد میتونید از گزینه سوم تو ماژول نصبش کنید . گزینه اف تی پی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid.in ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلام منم امروز اين قالب را خريداري كردم ، خيلي شيك و سادست .فقط بنده دوتا مشكل دارم :1- كلمه ريال را سمت راست قيمت مينويسه 2- واحد پول را با اينكه تومان را فعال كردم هنوز رياله omid.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 واحد پول پیشفرض رو تومان کنید و ریال رو غیرفعال کنید کلا .اون ریا لرو هم قبل عدد مینویسه ، تو بخش تنظیماتش هست که قبل یا بعدش بنویسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .