hojjat_web ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 ماژول جستجوی لایه ای یکی از ماژولهای واقعا پر کاربرده اما من به یه مشکلی با این ماژول برخورد کردم این ماژول روی لوکال جواب میده و هیچ مشکلی نداره اما روی هاست یه مشکل اساس پیدا میکنه و اون اینه که وقتی فیلترها رو انتخاب میکنم نه انگار که انتخاب انجام شده باشه و هیچ اتفاقی نمیوفته در صورتی که با انتخاب فیلترها از سمت راست باید فیلتر مورد نظر به ستون سمت چپ بپره اما این اتفاق نمیفته // نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟ http://1.vped.comeze.com/images/426b30042abb.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2011 اگه اشتباه نکنم این ماژول روی بعضی از هاست ها کار نمیکنه! باز هم باید ببینیم سایر دوستان چه نظری دارند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman-may ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 من نصبش کردم ...هاستم بهم پیغام داده که فایل modules/blocklayered/blocklayered-ajax.phpمشکل داره داره به سرورشون فشار میادمیگخ پاکش کنید و ... شما نظرتون چیه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 این ماژول با استفاده از ajax به دیتابیس دسترسی پیدا میکنه و محصولات رو فراخوانی میکنه و منابع زیادی مصرف میکنه. باید هاست مناسبی داشته باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 هاستي كه نتونه چيز به اين سادگي رو پاسخگو باشه و نتونه از پسش بر بياد بهتره ازش سرويس نگيريد و به فكر تعويض هاستتون باشيد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .