galina ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 سلام دوستان.براي انجام اين به روز رساني نيازمند ماژول به روز "ارتقا خودكار" پرستاشاپ داريد كه به همين تاپيك ضميمه شده.براي نصب اول ماژول 1-كليك تا ارتقا رو كه اسم فولدرش توي هاست autoupgrade هست رو حذف كنيد و بعد از دريافت ماژول جديد، اونو نصب كنيد.بعد از نصب و فعالسازي ماژول، بايد نسخه نهايي فارسي پرستاشاپ رو از : http://presta-shop.ir/forum/Thread-3415.htmlدانلود كرده و توي آدرس : /modules/autoupgrade/downloadآپلود كنيد. حالا وارد قسمت تنظيمات ماژول شده و از قسمت Start Your Upgrade گزينه More Options (Expret Mode) رو كليك كنيد و از قسمت Channel گزينه Local Archive رو انتخاب كنيد. حالا از Archive to use گزينه prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0.zip رو انتخاب و توي كادر بعدي هم ورژن اون رو يعني 1.5.4.1 وارد كنيد.از قسمت The pre-Upgrade checklist مواردي كه لازم هست ، مثلا غير فعال كردن فروشگاه و ... رو رعايت كنيد. بعد از اينكه اين كارا رو انجام داديد، با زدن گزينه Start Upgrade ، ماژول شروع به آپديت كردن مي كنه.من اينجوري از 1.4.9 به 1.5.4.1 آپديت كردم.v1.1-1-Click Upgrade - AutoUpgrade.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 روشتون درسته و آموزش صحیح هست فقط تنظیمات رو نیاز هست که توضیح داده بشهعلاوه بر اون نیاز هست بعد از ارتقا فایل ترجمه رو از بخش بومی سازی وارد کنیدفایل رو همینجا قرار میدم Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 روشتون درسته و آموزش صحیح هست فقط تنظیمات رو نیاز هست که توضیح داده بشهعلاوه بر اون نیاز هست بعد از ارتقا فایل ترجمه رو از بخش بومی سازی وارد کنیدفایل رو همینجا قرار میدم Sent from my Xperia using tapatalk 4 ممنون از لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 من بعد از به روز رساني، موقعي كه روي محصولات كليك مي كنم و مي خوام وارد صفحه محصول بشم، صفحه سفيد مي شه و اين خطا وسط صفحه مي نويسه : Error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)علتش چيه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2013 سلاماین به نظر من نشون میده که ارتقا درست انجام نشدهاین مشکل معمولا وقتی به وجود میاد که از متدهای نسخه 1.4 در نسخه 1.5 استفاده میشهاما باز هم اینجوری نمیشه نظر قطعی دادموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2013 مشکل شما از یک ماژول هستبگردید ببینید کدومه Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 سلاماین به نظر من نشون میده که ارتقا درست انجام نشدهاین مشکل معمولا وقتی به وجود میاد که از متدهای نسخه 1.4 در نسخه 1.5 استفاده میشهاما باز هم اینجوری نمیشه نظر قطعی دادموفق باشیدبه روز رساني رو طبق همن چيزي كه گفتم انجام دادم. هيچ خطايي هم نداد. نميدونم.مشکل شما از یک ماژول هستبگردید ببینید کدومه Sent from my Xperia using tapatalk 4ماژول خاصي نصب ندارم. پرداخت بانك و اسلايدرچه ماژولي مثلا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 برای اطمینان شما اسم پوشه ماژول رو تغییر بدیدمثلن بذارید modules2بعد ببینید میتونید وارد صفحه محصول بشید یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در آذر 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2013 با سلام دوست عزیز همه من همه مراحلی که شما گفتید رو رفتم اما در داخل پوشه ماژل پوشه ای به نام دانلود پیدا نکردم ! به نظر مشکل از کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2013 خودت اين پوشه رو بساز.من از اين روش ارتقا دادم و كلي مشكل داشتم. اين روش هم درست نيست. هنوز كه توي انجمن راه درستي ارائه نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 با سلاممن مراحل فوق را انجام دادم و در اخر update complate هم داد ولی در پایین محیط هنوز ورژن من را 1.5.2 زده است جه کنم؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 سلامفایل مربوط به ارتقاء رو از سایت اصلی ضمیمه میکنمشاید به کار دوستان بیاد موفق باشیدPS15-Automaticupdate-111113-1227-1516.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 سلام عزیزانمن از 1.4.6.2 استفاده میکنم به اخرین ورژن اگر اپگرید کنمایا میتونم بدون هیچ مشکلی از قالب 1.4.6.2 خودم استفاده کنم ؟ چه مشکلاتی رو در پی خواهد داشت؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 فکر نمیکنم کار کنه ، در 90 درصد مواقع باید قالب هم ارتقا بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 یک بک اپ تهیه میکنم و امتحان میکنم انشاالله که بدون مشکل کار کنه...فقط ممنون میشم یه توضیح بدید برای اینکه از 1.4.6.2 به اخرین ورژن فارسی بدون مشکل ارتقا بدم باید چیکار کنم. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 ارتقا ممکن هستآموزش هایی هم قبلن گذاشته شدهاز قالب میتونید استفاده کنید ولی قابلیت های نسخه جدید روی قالب نمایش داده نمی شود.نیازی نیست به نسخه ۱.۴.۹ و سپس به ۱.۵ برید و مستقیم ارتقا بدید همون کار رو میکنه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2014 سلامپرستاشاپ رو دانلود کردمتو مسیر زیر /modules/autoupgrade/downloadایا باید فایل زیپ اپلود کنم ؟ اکستراکت کنم ؟اموزش خیلی واض نیست ممنون میشم مبتدی توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2014 فایل زیپ رو اینجا بریزید : /admin/autoupgrade/latest/prestashop/ اکسترکت نکنید . توی قسمت ماژول هم باید کانال رو روی اخرین گزینه " دایرکتوری محلی " انتخاب کنید . سپس طبق آموزش پیش برید . بک آپ از پایگاه داده و پرستاشاپ خودتون فراموش نکنید . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 فایل زیپ رو اینجا بریزید : /admin/autoupgrade/latest/prestashop/ اکسترکت نکنید . توی قسمت ماژول هم باید کانال رو روی اخرین گزینه " دایرکتوری محلی " انتخاب کنید . سپس طبق آموزش پیش برید . بک آپ از پایگاه داده و پرستاشاپ خودتون فراموش نکنید . موفق باشید .عزیز این مسیر که گفتید کجاست ؟ من از 1.4.6.2 استفاده میکنم این مسیر اصلا وجود نداره... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 منظورم از admin قسمت مدیریت پرستاشاپ هست واسه همه این اسم متغییر هست . آدرس بخش مدیریت پرستاشاپ شما چی هست ؟! همون پوشه توی سی پنل . در ضمن از اخرین ورژن ماژول 1-Click Upgrade نیز واسه اپدیت استفاده کنید چون باید اخرین ورژن باشه . از پیوست اخرین ورژن رو دریافت کنید . v1.2.6-1-Click Upgrade - AutoUpgrade.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 سلامعزیزتو قسمتی که پرستا شاپ نصب هست تو مسیر زیر اپلود کردم روی گزینه اخری local directory گذاشتم خواستم save کنم ارور ضمیمه شده رو دادورژن پرستا رو زدم 1.5.4.1 save هم کردم اتفاقی نیفتاد... چیکار دیگه لازمه بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 فایلی که توی اون پوشه داخل سی پنل گذاشتید باید اسمش فقط prestashop باشه جز این خطا میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 عزیز اسم پوشه ادمین من panel هستفایل پرستاشاپ رو توی مسیر زیر ریختم پوشه اش رو /panel/autoupgrade/latest/prestashop/الان میخوام بزارم روی گزینه local directory اما وقتی میزارم یه کادر میاد تو اون چی بنویسم ؟ و اینکه اصلا گزینه start update ندارهسلام دوستان.براي انجام اين به روز رساني نيازمند ماژول به روز "ارتقا خودكار" پرستاشاپ داريد كه به همين تاپيك ضميمه شده.براي نصب اول ماژول 1-كليك تا ارتقا رو كه اسم فولدرش توي هاست autoupgrade هست رو حذف كنيد و بعد از دريافت ماژول جديد، اونو نصب كنيد.بعد از نصب و فعالسازي ماژول، بايد نسخه نهايي فارسي پرستاشاپ رو از : http://presta-shop.ir/forum/Thread-3415.htmlدانلود كرده و توي آدرس : /modules/autoupgrade/downloadآپلود كنيد. حالا وارد قسمت تنظيمات ماژول شده و از قسمت Start Your Upgrade گزينه More Options (Expret Mode) رو كليك كنيد و از قسمت Channel گزينه Local Archive رو انتخاب كنيد. حالا از Archive to use گزينه prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0.zip رو انتخاب و توي كادر بعدي هم ورژن اون رو يعني 1.5.4.1 وارد كنيد.از قسمت The pre-Upgrade checklist مواردي كه لازم هست ، مثلا غير فعال كردن فروشگاه و ... رو رعايت كنيد. بعد از اينكه اين كارا رو انجام داديد، با زدن گزينه Start Upgrade ، ماژول شروع به آپديت كردن مي كنه.من اينجوري از 1.4.9 به 1.5.4.1 آپديت كردم.مه همه این کارا رو انجام دادم تا مرحله وارد کردن ورژن توی کادر اما گزینه start upgrade اصلا وجود نداره...2 تا ارور زرد رنگ دارم میشه به خاطر این 2 ارور باشه ؟The PHP time limit must be either high or disabled (Current value: 300 seconds)The PHP "allow_url_fopen" option must be turned on or CURL must be installed نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 توی اون کادر باید بنویسید 1.5.4.1 سپس ذخیره کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .