shetab7 ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 سلام و خسته نباشید من ماژول کلاسیک رو نصب کردم ولی علامت گوگل پلاس در پائین صفحه معلوم نیستو فقط یه صفحه کوچک میاد و همه کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم اینم آدرس سایتم www.eprozhe.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 درست انجام ندادین صد درصد . دوستانی که تو نصب این ماژول مشکل دارن بدون هیچ گونه سوالی (چون امکان نداره درست نصب کرده باشید و درست عمل نکنه حتی یک در میلیون ) کافیه اطلاعات ورود به مدیریت پرستاشون رو پیام خصوصی بدن تا براشون نصب بشه به صورت رایگان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در شهریور 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2012 با سلام به همه دوستان : من دقیقا طبق آموزش عمل کردم ولی مشکل دوستمون shetab7 رو دارم . یک صفحه میاد ولی خبری از علامت گوگل پلاس نیست . ورژن پرستا هم 1.4.6.2 هستش . روی لوکال تست کردم ولی با حالت آنلاین ( به اینترنت وصل بودم ) لطفا راهنمایی بفرمایید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 متأسفانه این مشکلات فقط در ایران هست و این ماژول گاهی به کندی لود شده یا لود نمیشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 دوستان ماژول رو من نصب کردم نسخه کلاسیک مشکلی که داره تو فایر فاکس کنار فوتر نمایش داده میشه اما تو اینترنت اکسپلورر زیر بلوک سمت راست فقط هم کادرش رو نشون میده در اکسپلورر خبری از plus نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 دوستان به زودی این تاپیک بسته میشه چون این ماژول دیگه از رده خارج شده هستش و ماژول دیگری جایگزینش خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده