manix ارسال شده در آذر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2013 با سلام.. آیا تا حالا از دوستان حاضر کسی تجربه فروش کالا به خارج از کشور رو علی الخصوص با پرستا شاپ داشته؟ از چه درگاهی برای پرداخت میشه استفاده کرد؟ ویزا کارت؟ مستر کارت؟ پی پال؟ و آیا قضیه تحریم ها در روند پرداخت وجه از طریق این حساب ها محدودیتی ایجاد نمی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 دوست من شما امکان پرداخت از طریق پیپال رو ندارید چون ایرانی هستیدروند دشواری داره برای ایرانی هااز طریق کارت اعتباری هم سایت هایی هستند مثل estripe که درگاه میدن درصد میگیرن ازتون. خارج کردن پول از این حساب ها هم دردسرهای خودش رو داره Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در آذر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 خوب سرور من در كشور آلمان است. باز براي استفاده از خدمات پي پال دچار مشكلم به نظرتون؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2013 با هاست مشکلی نداره با شما مشکل داره پی پال . چون ایرانی هستین . یعنی برای باز کرن حساب پی پال باید کلی راه رو طی کنید و به این در و اون در بزنید. حتی اگه موفق به باز کردن حساب پی پال شدین ، همیشه باید در ترس و اضطراب باشین ، چون ممکنه یهو متوجه بشن از ایران هستین و کل پولتون رو بالا بکشن فکر کنید ، مثلا 1000 دلار تو پیپ ال دارین و از شوق دارین بال در میارین ، یهو میرین تو پی پال و داخل حسابتون و میبینید زده حساب شما بلوکه شده ( لیمیت ) این مورد رو هم در نظر بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 سلام یعنی هیچ راهی برای هیچکدوم از ارائه دهنده های درگاه پرداخت الکترونیکی خارجی نیست؟همه ایران رو تحریم کردن؟وب مانی و... چطور؟ الان اگه کسی بخواد یه چیزی به خارج کشور بفروشه ، هیچ راهی برای دریافت درگاه نداره؟از هیچ شرکتی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 شما الرت پی رو تست کنید ، من زمانی که پی پال تحریم کرده بود ایرانو از Alert استفاده میکردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 تا آشنایی فامیلی در خارج از مرزها ندارین، اقدام نکنینچون تمام راه ها تست شده و به صحبت آقا بهمن ختم می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 فکر میکنم اگر فامیل خارج از کشور داشته باشی مشکلت حل میشه من برای باز کردن حساب تویتر چون ایران تحریم بود شماره همراه دوستم رو در سوئد دادم و کد ریجستری رو از ایشون گرفتم فکر میکنم میشه از دوست یا فامیلتون بخواید حساب پی پال باز کنه و به حساب ایشون واریز بشه و بعدا برات انتقال بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 انتقال هم زیر ذره بینه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .