LPLN ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 ماژول ثبت محصول در بخش مدیریت اسمش چیه ؟می خوام یکسری تغییرات بدم .یا اگز ماژول نیست کجا می تونم به کدهاش دسترسی داشته باشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2013 ماژول ثبت محصول ؟!! چنین چیزی نداریم . برای ثبت محصولاتتون از مدیریت پرستاشاپ ، بخش کاتالوگ استفاده کنید . محصول رو که با ماژول ثبت نمیکنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LPLN ارسال شده در آذر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 خب همون کدهاش کجا نوشته شده ؟می خوام کمی تغییر بدمش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 تغییرش بدین ؟! مگه به همین سادگیه ؟ یدونه فایل نداره و مخلوطی از چندین فایله ، تغییر دادن اونجا نیاز داره که شما استاد برنامه نویسی در php , tpl باشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LPLN ارسال شده در آذر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 می خوام یک ایتم به موارد ذخیره شونده در دیتابیس اضافه کنم . چندتا رو هم کلا حذف کنم.چون کلا بکارم نمی یاد.با php کار کردم .می شه راهنمایی کنید کجا را باید دنبالش بگردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 سلاماین کار نیاز به تغییرات خیلی زیادی داره و همونطور که بهمن جان گفتند نیاز به تسلط کامل به php و شناخت کامل از پرستاشاپ و کلاسها و کنترلهای اون داره و متاسفانه چیزی نیست که بشه با راهنمائی حلش کردموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2013 شما باید ماژول بنویسید دوست منو باید با مفاهیمی مثل هوک آشنا بشید چون پرستا مدام در حال تغییر هست و تغییر هسته از بین میرهعلاوه بر اون تغییر هسته و یا ماژول نویسی نیاز به درک کامل mvc داره یعنی باید بدونید فرق کلاس، کنترلر و نمایش که همون tpl هست چیه Sent from my Xperia using tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .