a.kakizadeh ارسال شده در آذر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2013 با سلام و خسته نباشیچگونه می شود فاکتور ها را در قسمت مدیریت ویرایش کرد؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 با سلام من با سرچ به این تاپیک رسیدم...منم میخوام (متن فاکتور - ایمیلی که برای خبرنامه ارسال میشه - ایمیل ارسال به دوستان... ) رو ویرایش کنم باید کدوم فایل ویرایش بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 همه به صورت فایل هست و باید html بلد باشیدPdfmailsپوشه اول برای فاکتورها و پوشه دوم برای ایمیل ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : bakhshayeshi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 همه به صورت فایل هست و باید html بلد باشیدPdfmailsپوشه اول برای فاکتورها و پوشه دوم برای ایمیل ها Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام آقا دانوش نمی شه نسخه ای که شما زحمت ترجمه و بومی سازیش رو کشیدین فایل های مورد نیاز رو از اون برداریم و بذاریم توی روت؟مثلا mailalerts.scss یا global.scss رو برای راست چین شدن قالب ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 متوجه منظور شما نمیشم! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 متوجه منظور شما نمیشم! Sent from my Xperia using Tapatalk proسلامآقا دانوش، توی فولدر 1.6.6 فارسی ، وقتی نصب می کنیم و به روت سایت می ریم یدونه fa.css و globalrtl.css یا همچین اسم هایی هست که راست چین شده و فونت و بقیه ماجراهای فارسی و راستچین هستن ، نمی شه این فایل ها رو عینا کپی کنیم توی روت نسخه زبون اصلی تا اون هم راست چین شه؟مشکل من اینکه نسخه 1.66 فارسی رو نصب کردم و قرار بود رو اون کار کنم ، اما توی عکس محصولات و دو سه جا دیگه مشکل داشت و مجبور شدم پاکش کنم و نسخه اصلی نصب کنم ، حالا می خوام فارسیش کنم ( البته به بازارچه سفارش دادم) اون موقع برای نماد اعتماد ثبت نام کرده بودم ، حالا رفتن سایت رو دیدن گیر دادن به پرینت پیش فاکتور و... در حالیکه از دوستان خودم با نسخه 1.6.6 فارسی شما بدون هیچ تغییر ی نماد گرفته و پرینت و ... ماجرا ها رو هم گیر ندادن حالا می شه این فایل ها رو کپی پیست کرد تا تغییرات باید داده بشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 تفاوت های نسخه فارسی و اصلی فعلا زیاد هستن. بهتره نسخه اصلی رو دانلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .