adel28 ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 تعداد بازدیدگنندگان فروشگاه را چطور میشه فهمید؟ماژولی برای این منظور هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 خود پرستا شاپ یه آمارگیر دقیق داره. نیاز به هیچ ماژولی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در دی 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2013 کدوم قسمت هست؟آیا میشه در خود فروشگاه هم این تعداد بازدید رو قرار داد یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 سلام دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه در قسمت مشتری سایت آمار بازدید روزانه و ... قرار داد ؟ آیا ماژولی برای این منظور است ؟ سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 قبلاً در انجمن قرار داده شده اگر جستجو می کردین می تونستین پیدا کنین اما برای اینکه وقت تان تلف نشه من اینجا گذاشتمش می تونید دانلود کنیدblockuseronline.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در بهمن 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 قبلاً در انجمن قرار داده شده اگر جستجو می کردین می تونستین پیدا کنین اما برای اینکه وقت تان تلف نشه من اینجا گذاشتمش می تونید دانلود کنیدبعد از نصب و فعال سازی ماژول این پیغام خطا رو میده: Couldnt execute query نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 دوست عزیز حقیقتش رو بخوای بنده خودم از این ماژول استفاده نمی کنم و چندی پیش از این ماژول استفاده کردم اوایل خوب کار می کرد و بعدش دیدم اعدادش ثابت موندند و تغییری نمی کنند به همین خاطر رفتم تو وبگذر ثبت نام کردم و کدی که بهم داده بود رو در یکی از این ماژولهایی که امکان نمایش کدهای اچ تی ام ال دارند رو کپی کردم و الان خیلی عالی کار می کنه و من خیلی راضی هستم شما هم می تونید آمارگیر فروشگاه من رو نگاه بکنید اگر دوست داشتید به همین روش عمل کنیدhttp://www.cdpars.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 ببخشید دوستان آمارگیر وبگذر رو که همه می گن مشکل داره و...من کم و بیش تونستم کمی با آمار پرستاشاپ کار کنم ولی یه کم آمارگیر پرستاشاپ گیج کننده هست. برای نمونه چطور می شه درست مانند وبگذر یا آمارگیرهای وردپرس 1- یک فهرست از کسانی که امروز به سایت سر زدن و از جاهایی که اومدن (ارجا دهنده) رو نشون بده؟ برای این گزینه جای مشخصی وجود داره که بتونم از اون راه به کل آمار روزانه دسترسی پیدا کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .