mrd90550 ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 سلاممن از قالب کلاسیک استفاده میکنم در این قالب به طور پیش فرض محلی برای قرار دادن کد نماد اعتماد در ماژول تنظیمات قالب وجود داره ولی وقتی کد نماد را در این محل کپی میکنم با پیام زیر مواجه میشم:[PrestaShopException]Property Gg2footerClass->body_paragraph2 is not validat line 874 in file classes/ObjectModel.php 868. 869. $message = $this->validateField($field, $value, $id_lang);870. if ($message !== true)871. {872. if ($die)873. throw new PrestaShopException($message);874. return $error_return ? $message : false;875. }876. }877. }878. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 مشکلات مربوط به هر قالب رو در تاپیک همون قالب مطرح کنید و برای هر مشکل تاپیک جدید ایجاد نکنید . این مشکل نیز بررسی میکنم ، فعلا از ای نقابلیت استفاده نکنید تا مشکلش رو در تاپیک خود قالب اطلاع رسانی کنم . بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده