larsashop.com ارسال شده در بهمن 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2011 باسلام خدمت دوستان عزیز من امروز یک دامین larsashop.in خریدم دامین اول من هم larsashop.com قبلا تو پرستا 1.3 وقتی دامین وصل میکردیم قشنگ کار میکرد تمام منو ها ادرس ها و کلا ست میشد اما الان وقتی میزنم larsashop.in میپره به .com حتی ادرس ها موضوعات همه چی رو دات کام سته بجا اینکه با دامین in بره ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 شما به مسر تنظیمات - urlها و seo برید. در انتهای همون صفحه تنظیمات رو تغییر بدید. بازگشت خودکار به دامین هم در همونجا میتونید تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2012 این روش رو امتحان کردم ولی جواب نمیده باز ریدایرکت میشه به آدرس قبلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 از طريق مديريت هاستت اقدام كنيدمثلا توي سي پنل اد دومين نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad69 ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 سلام دوستانمن حدود یک سال است که پرستشاپ را نصب کردم بدون اینکه دومین اختصاصی روی آن اد کنم بلکه از به این شکل ( allerinfo.com/bookshop) اما حالا دومینی روی آن اد کردم با این آدرس: www.ketab-online.com اما حالا سایت نمی تواند با آدرس جدید بصورت کامل آپلود شود.لصفا دوستانی که اطلاعی دارند کمک کنند با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 كلا كار با دامنه رو بسپاريد به مديريت هاستينگتون مثلا سي پنل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 در بخش تنظیمات - سئو (متا) آدرس سایت رو اصلاح کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .