Hojrak ارسال شده در بهمن 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2011 دوستان شاید از نظر خیلی ها این سوال ساده ای باشه ولی میشه لطفا در مورد فیلد های "عنوان meta" و "توضیحات meta" و "کلمات کلیدی meta" و "url آشنا" که در قسمت اضافه کردن شاخه و محصول هست توضیح بدید میدونم که مربوط به سئو سایت میشه ولی دقیقا چی بنویسیم که درست باشه؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2011 اون لینک آشنا رو باید انگلیسی نام محصول یا شاخه رو بنویسی که زیاد مهم نیست.ولی توضیحات متا و عنوان و کلمات کلیدی شدیدا مهم هستند و میتونند دلیل شکست یا موفقیت یک وبسایت فروشگاهی باشندتو عنوان متا سعی کنید نام محصول رو بنویسیدتو توضیحات متا سعی کنید محصول رو با عبارات کوتاه شرح دهید .تو کلمات کلیدی سعی کنید از عباراتی که بیشتر به اون محصول مربوطه استفاده کنیدمثلا درباره یه کتاب به اسم شاهنامه عنوان : کتاب شاهنامه فردوسیتوضیحات متا : خرید آنلاین شاهنامه فردوسی - سفارش آنلاین شاهنامه فردوسیکلمات کلیدی : شاهنامه,فروسی,خرید شاهنامه,سفارش شاهنامه,خرید پستی شاهنامه,کتاب,خرید اینترنتی شاهنامه واکنش ها : farzad3620، sol_mohsen و abalfazl 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2011 انتقال به بخش آموزش های پرستاشاپ واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 2سوال داشتم -گفتم اینجا مطرح کنم چون مربوط میشه: 1)عنونان کلمات کلیدی و meta ی کلی سایت را کجا میشه وارد کرد.!؟!؟منظورم متای هر پست نیست.متای کلی 2)میدونید که اگه یه برچسب را چندین بار در چندین پست تکرار کنیم،در قسمت برچسب های سایت اون برچسب فونتش بزرگ میشهمیشه کاری کرد که فونت همون حالت قبل باشه!؟!؟-حتی اگه یه کلماتی 50بار در 50پست تکرار شد!؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2012 پاسخ سوال اول -- عکس زیر را ملاحظه کنیدپاسخ سوال دوم --- در فایل سی اس اس مربوطهa.tag_level11 وa.tag_level12 وa.tag_level13 سایز فونت رو یکسان قرار بدید واکنش ها : farzad3620 و nourbakhsh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 علت بزرگ کردن فونت ها دادن اهمیت به اون هاست. گوگل و موتورهای جستجو این مورد رو در نظر میگیرند. اندازه رو به دلخواه تغییر بدید و کمی کوچیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 اون لینک آشنا رو باید انگلیسی نام محصول یا شاخه رو بنویسی که زیاد مهم نیست.ولی توضیحات متا و عنوان و کلمات کلیدی شدیدا مهم هستند و میتونند دلیل شکست یا موفقیت یک وبسایت فروشگاهی باشند یه اشتباهی شده بهمن خان مثل اینکه نوشتی لینک اشنا مهم نیست در حالی که مهمترین قسمت همه سیستم ها همین لینک ها هستن که متاسفانه هنوز بیشتر افراد یا باهاش اشنا نیستن یا بلد نیستن چطوری ازش استفاده کنند.(نا اشنایی با لینک های سایت هم شبیه به اینه که از تگ های h1 ' date=' h2 , h3 که نود درصد افراد ازش استفاده نمیکنند یا اشنا نیستن باهاشون)طبق تجربه هایی که من داشتم و مقالاتی که در این مورد خوندم الان بیتشرین توجه گوگل به توضیحات متا هست و لینکها که تکراری یا چند ورودی نباشه کلمات کلیدی هم با توجه به تغییراتی که گوگل داده دیگه ارزشی چندانی نداره میتونید برای اطلاعات بیشتر به اینجا در مورد کلمات کلیدی بدست اورید یا در سایتهای دیگرهمچنین در مورد ساختار لینکهای سایت میتونید به اینجا یا یک نمونه مشابه برای وردپرس اینجا و برای اطلاعات بیشتر توی نت سرچ کنیداگر به گوگل وبمستر خود مراجعه کنید قسمت HTML Improvements < Optimizationاطلاعات بیتشری در مورد صفحاتی که لینک و عنوان و توضیحات متا تکراری دارند رو به شما نشون میده و اطلاعات دیگربهتره تمرکز بیشتری بر روی ساختار لینک های سایت و توضیحات متا بشه که باعث افزایش سئو پرستا میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 فکر میکنم جمله بهمن جان ابهام داشتهمنظورش فارسی بودن یا نبودنشه که زیاد مهم نیست و نه خودش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jj20 ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 در بخش url آشنا مثلا یه شاخه بندی داریم با نام پارچه:حالا باید تو این بخش فینگلیش رو بنویسم یا معنی انگلیسی؟parche یا cloth ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 اگر هدفتون گوگل هست چندان تفاوتی نمیکنه. چرا؟چون گوگل دو قابلیت داره به نام های translation و transliteration اولی که مشخصه ولی دومی تبدیل همون فینگلیش به زبان اصلی هست (البته نه فقط فینگلیش بلکه از هر زبانی به هر زبانی)گوگل از این قابلیت ها برای بهبود موتور جستجوی خودش هم استفاده میکنه. چطور؟اگر زبان سایت شما فارسی هست کلمات نامفهوم رو ترنسلیتر میکنه تا فارسی بشهاگر کلمات مفهمو داره اون ها رو ترجمه میکنه. روش دوم رو توصیه میکنم. یعنی معنی انگلیسیش رو بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 با سلام ایا پیشنهاد میشه با چی کلمات کلیدی رو از هم جدا کنیم ؟( , - | ) با کدام ؟ضمن اینکه من عنوان متا رو هیچی نمینویسم توضیحات Meta و کلمات کلیدی Meta و برچسب ها رو یه کلمه کلیدی رو مینویسم مثلا برای سایت بازی مینویسمدانلود بازی,دانلود بازی فلش, دانلود بازی کامپیوترایا این روش نوشتن درست می باشد ؟ و این که من تو هر 3 فیلدی که بال مشخص کردم همون کلمه کلیدی رو تو هر 3 کپی میکنم ایا این درست هست یا خیر بهتره متغییر باشه ؟ضمن اینکه ایا تو عنوان متا که همون فیلد اول میشه ایا چیزی بنویسیم یا خیر اگر چیزی بنویسیم که اون عنوان رو نشون میده اگر هم که ننویسیم عنوان محصول رو نشون میده بعد از اون هم عنوان سایت رو.ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 کلمات کلیدی فقط با کاما باید جدا شوندروش شما فقط برای کلمات کلیدی صحیح هست. برای کلمات کلیدی توصیه میشه بیش از 3 کلمه ننویسید (بعد از هر کاما)توضیحات متا خیلی مهم هست و سعی کنید شرح بدید در حد دو یا سه جمله. این بخش در گوگل نمایش داده میشه و چیزی هست که کاربر رو وادار میکنه وارد سایت شما بشه. واکنش ها : nourbakhsh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.kakizadeh ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 با سلام و خسته نباشید. چگونه می شود tag ها را از قسمت اطلاعات بیشتر حذف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 با درود من یک سوال در مورد کلمات کلیدی و توضیحات متا داشتم و دیدم که به موضوع این پست نزدیک تره برای همین اینجا مطرحش می کنمبعد از بررسی کلمات کلیدی و توضیحات متای سایت های مختلف به نظرم از دو روش کلی استفاده شده . سایتی مثل دیجیکالا توی صفحات محصول برای کلمات کلیدی فقط از ترکیبات اسم محصول استفاده کرده به طور مثال برای صفحه مربوط به محصول nexus 5 16 GB از این کلمات استفاده شده"گوشی موبایل ال جی نکسوس 5 - 16 گیگابایت,LG Nexus 5 - 16GB,Nexus 5 - 16GB,Mobile-Lg-Nexus-5-16GB"و به هیچ وجه از کلماتی مثل "خرید" "فروش" "دیجیکالا" و امثال اینا استفاده نشده در عوض در توضیحات متا شرح مختصری از تاریخچه محصول داده شده و کلماتی نظیر "خرید" و "فروش" در آنجا لحاظ شدهاما در روش دوم که به طور مثال سایت چاره از اون پیروی می کنه کلمات کلیدی برای صفحه مربوط به محصول nexus 5 16 GB به شرح ذیل است: "فروشگاه,خرید تهران,چاره خرید,چاره,فروشگاه,فرار ترافیک,کیفیتکالا,خرید آسان,فروشگاه ایران،فروشگاه اینترنتی چاره،فروشگاه اینترنتی،فروشاینترنتی،فروشگاه الکترونیک،فروشگاه الکترونیکی،فروش آنلاین،خرید آنلاین" که همانطور که مشخص است در کلمات کلیدی به اسم محصول هیچ اشاره ای نشده است و برعکس در توضیحات متا اسم محصول همراه با شرح مختصری از آن آمده است.به طور مثال سایت digionline از روش دوم استفاده کرده ولی کلاً کلمات کلیدی رو هم حذف کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لطفاً راهنمایی کنید که کدام روش بهتر است با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 از نظر من روش اول که دیجی کالا انتخاب کرده مناسب تر هست چرا که در یک فروشگاه اینترنتی صفحات محصولات مهم تر هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 کلمات کلیدی ارزش کمی دارند و عدم دقت در مورد این کلمات میتونه نمره منفی به سایت شما بده.گوگل گفته از کلمات کلیدی استفاده نمیکنه ولی مطالبی که در مورد سئو هست گفته شده بینگ از این کلمات برای تشخیص کلمات بی ربط و در نهایت نمره منفی و شاید مثبت با تاثیر کم استفاده میکنه. پس اگر این کلمات رو پر نکنید هیچ اشکالی نداره. عنوان سایت و توضیحات متا خیلی مهم هستند و به نظر من استفاده از توضیحات مختصری از محصول خیلی مفید هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 یک سوال دیگه در مورد کلمات کلیدی و اونم اینکه چرا توی اکثر سایت ها از ترکیب کلمات فارسی و انگلیسی استفاده نمی شه به طور مثال برای محصول LG nexus 5 می شه از کلمه کلیدی "موبایل LG Nexus 5 " یا "موبایل ال جی nexus 5 " استفاده کرد که استفاده آن از سمت کاربر در موتور های جستجو محتمل تر هستش. من چندین محصول مربوط به سایت دیجیکالا و سایت های مشابه رو دیدم ولی از کلمات کلیدی انگلیسی و فارسی استفاده نشده!!آیا از لحاظ تکنیکی استفاده از ترکیب انگلیسی و فارسی درست هست؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 کلمه کلیدی نباید بیش از حد طولانی باشه. "موبایل ال جی nexus 5 " کلمه کلیدی نیست بلکه عنوان یا توضیح است.به نظر من حداکثر دو کلمه بیشتر باشه به کل غلطه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در خرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2016 سلام ببخشید من یک سوال دارم در این باره خیلی مهمه بدونم پس لطفا جوابمو بدهیدمن کفش فروشم اینترنتیمثلا یه کفشی با عنوان:کفش مردانه آدیداس کد 8390 حالا این عنوانشهعنوان متا هم همینو بنویسم یا باید فرق کنه؟ واکنش ها : banehir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 سلامبستگی به استراتژی سئو شما داره. میتونه همون باشه یا یه عبارت پراهمیت دیگه.برای راهنمایی میتونید سایتهای برتر در این زمینه رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
banehir ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 یه سوال از دوستان البته فکر کنم این جواب این سوال تجربه ایه من شنیدم میگن کپی برداری از سایت دیگر کاریه که گوگل اینو به عنوان نقطه منفی برای سایت در نظر میگیرهحالا اگه این طوره چرا سایتی مثل emalls که کارش اینه رباتشونو بفرستن سایت ها و از محصولات کپی برداری کنند و رتبه الکسای و بازدید کننده خوبی داره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad_bax98 ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 سلاممتای کلیدواژه برای هر کالا چطوری توی پرستاشاپ ۱.۶ میشه نوشت؟کاتالوگ > محصولات > (فقط عنوان متا ، توضیحات متا وجود داره و کلیدواژه نداره) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 یه سوال از دوستان البته فکر کنم این جواب این سوال تجربه ایه من شنیدم میگن کپی برداری از سایت دیگر کاریه که گوگل اینو به عنوان نقطه منفی برای سایت در نظر میگیرهحالا اگه این طوره چرا سایتی مثل emalls که کارش اینه رباتشونو بفرستن سایت ها و از محصولات کپی برداری کنند و رتبه الکسای و بازدید کننده خوبی داره؟؟؟ بیشتر بخاطر پیج رنکش میتونه باشه ودرضمن منبع روهم ذکر میکنه و فقط قیمتو کپی میگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 یک سوال دیگه در مورد کلمات کلیدی و اونم اینکه چرا توی اکثر سایت ها از ترکیب کلمات فارسی و انگلیسی استفاده نمی شه به طور مثال برای محصول LG nexus 5 می شه از کلمه کلیدی "موبایل LG Nexus 5 " یا "موبایل ال جی nexus 5 " استفاده کرد که استفاده آن از سمت کاربر در موتور های جستجو محتمل تر هستش. من چندین محصول مربوط به سایت دیجیکالا و سایت های مشابه رو دیدم ولی از کلمات کلیدی انگلیسی و فارسی استفاده نشده!!آیا از لحاظ تکنیکی استفاده از ترکیب انگلیسی و فارسی درست هست؟؟ با تشکر با سلام. معمولاً گوگل خودش اینهارو ترجمه میکنه یعنی شما بنویسی موبایل در نتایج هم mobile (انگلیسی) میاد و هم عیناً "موبایل" (فارسی) یا بلعکس. درواقع انگلیسی و فارسی توی اینگونه کلمات فرقی نمیکنن و هردوشون یکی هستن و روی یک دیگر دایرکت شدن. پس اینجور کلمات رو احتیاجی نیست شما دو بار تکرار کنی خود گوگل این مشکلات ساده روتا حدودی حل کرده. البته توی URL بحثش جدا هست. شما دیجی کالا و سایت های مشابهرو درنظر نگیرید. بنظرمن اینها هم اصولی نیستن درضمن تو سئو فقط موتورهای جستجو رو در نظر نگیریدکه افراط بشه مهم کاربرهیاحق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2016 سلاممتای کلیدواژه برای هر کالا چطوری توی پرستاشاپ ۱.۶ میشه نوشت؟کاتالوگ > محصولات > (فقط عنوان متا ، توضیحات متا وجود داره و کلیدواژه نداره) سلام. فکرکنم توی پرستا از کلمات کلیدی (برچسبها) در بخش محصولات صرفاً برای ساخت ابر برچسب استفاده میشه و به صورت تگ کیورد در صفحه محصول قرار نمیگیره.یعنی از چندتا کلمه کلیدی مشابه، یه لینک اختصاصی درست میکنه واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .