mrd90550 ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 با درودسایت من با این که فعلا 20 الی 30 تا محصول بیشتر نداره ولی خیلی طول میکشه تا لود بشه. ضمناً ممکنه نوع قالب سنگین باشه یا کاری به قالب نداره؟2- عکس محصولات اگه حجیم باشه تو لودینگ اثر میذاره یا نه؟ چون من شنیدم که حجم هرچی باشه پرستا سایز و حجمش را بهینه میکنه.اینم آدرسrayantab.comلطفا را هنمایی کنید.با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 معلومه سایتتون دیر لود میشه ، وقتی وارد مدیریت میشین یه کادری با نوشته های قرمز رنگ هستش حتما ، باید کنجکاو باشین که چرا اون نوشته ها قرمز رنگه . شما فقط پرستا رو نصب کردین و قالب رو هم روش نصب کردین و تمام . نه نمیشه اینجوری . نه قسمت بهینه سازی و فشرده سازی محتوا رو فعال کردین و نه تنظیمات سئو رو انجام دادین . تو انجمن در بخش جستجو کلمه سرعت رو جستجو کنید کلی تاپیک برای این مسئله قبلا ایجاد شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در اسفند 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 با سپاس از راهنمایی استاد عزیز جناب اقای بهمن من تنظیمات گفته شده را انجام دادم ولب یازم حس میکنم سایتم دیر لود میشه.لطفا اگه ممکنه بازم راهنمایی کنین.باسپاسrayantab.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 سلامبا سایت gtmetrix ، سایتتون رو آنالیز کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd90550 ارسال شده در اسفند 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 آنالیز کردم ولی چیزی دستگیرم نشد. آخه تو پرستا تازه واردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 سلام پیج اسپید سایت شما وقتی با سایت gtmetrix اسکن میکنی 37 درصد هست و لود سایت هم 8 ثانیه هست ( که زیاد هست) , و این مشکل برمیگرده به تصاویر شما که بهینه نیستن, شما میتونید با مراجعه به سایت فوق در قسمت Optimize images تصاویر بهینه شده رو با تصاویر قبلی جایگزین کنین. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .