Alios ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 با سلام پرستا 1.5 رو نصب کردم بانضمام قالب کلاسیک دامنه رو تو گوگل ثبت کردم و فایل sitemap و robot هم ایجاد شده ولی اسم فروشگاه رو تو گوگل سرچ میکنم اصلا نشون نمیده و دامنه مشابهی رو بهم نشون میده چرا ؟؟ راه حلش چیه ؟؟ تنظیمات سئو خود پرستا چیز خاصی داره که باید تنظیم بشه ؟؟ نام فروشگاه : http://gsmkala.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 سلامکی تو گوگل ثبت کردین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alios ارسال شده در دی 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 سلامکی تو گوگل ثبت کردین ؟سلام عزیز 3 - 4 روزی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 بفرما عزیزhttps://www.google.com/#q=site:gsmkala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alios ارسال شده در دی 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 بفرما عزیزhttps://www.google.com/#q=site:gsmkala.irداداش میدونم وجود داره میگم الان شما تو گوگل تایپ میکنی آدرس دقیق رو چرا یه چیز دیگه برات میاره بالا؟ gsmkala.ir میزنم تو گوگل سایت gamekala زو نشون میده اینجوری باید باشه ؟؟ من قبلا سایت داشتم ولی همچین مشکلی نبود ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 عزیز باید گوگل صفحاتت رو دسته بندی کنه و کلمات کلیدی سایت شما به گوگل معرفی بشه زمان بر خواهد بودیه مثال بزنم بهت داداش من سرچ میکردم iroption جستجو میاورد iroptions.com اما الان iroption.com سرچ میکنم سایت من میاد بالا به صفحات مهم و پر بازدیدش.. عزیز نیاز به صبر هست تلاش کنی و بازدید خوبی داشته باشی با gsm هم تو 5 لینک اول و حتی بالاتر لینک خواهی داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 ایندکس شدن صفحات و سایت شما در گوگل نیاز به زمان داره و این چیزی نیست که سریع انجام بشه شاید تا 1 ماه هم ایندکس نشه باید صبر و شکیبایی داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alios ارسال شده در بهمن 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 ممنون از پاسخگویی دوستان .. گفتم شاید تنظیمات خاصی تو قسمت سئو پرستا باید اعمال بشه به هر حال تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 ماژول نقشه گوگلی سایت باید نصب باشهپیکربندی کنیدلینکی که بهتون میده برای موتورهای جستجو ثبت کنیدیک لینک هم میده که با راهنمایی هاستتون باید کران تعریف کنین تا خودش به روز بشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alios ارسال شده در بهمن 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 ماژول نقشه گوگلی سایت باید نصب باشهپیکربندی کنیدلینکی که بهتون میده برای موتورهای جستجو ثبت کنیدیک لینک هم میده که با راهنمایی هاستتون باید کران تعریف کنین تا خودش به روز بشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proخیلی مردی ممنون از راهنماییت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2013 ماژول نقشه گوگلی سایت باید نصب باشهپیکربندی کنیدلینکی که بهتون میده برای موتورهای جستجو ثبت کنیدیک لینک هم میده که با راهنمایی هاستتون باید کران تعریف کنین تا خودش به روز بشه Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proدانوش جان به نظرت بهترین بازه زمانی برای این به روز رسانی چه مقداری است ؟ و آیا روزانه یک بار به روز رسانی را مناسب می دانید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2013 بهترین زمان وجود نداره . اگه محصول جدیدی اضافه نکردین یا تغییری در عکس و مطالب فروشگاه ندادین عملا بروزرسانی نقشه سایت اهمیتی فکر نمیکنم داشته باشه . البته من که اینجوری میدونم و فکر میکنم درست باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 با وجود رعایت تگ ها توضیحات متا پاراگراف های مناسب کلمات کلیدی و تمامی مواردی که گفته شده بازم هیچ محصولی پس از گذشت چند ماه در گوگل ایندکس نکردیم لطفا راهنمایی بفرمایید این مشکل از چیه ؟هیچ اروری از وب مستر گوگل نداریمshop.modirantarah.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 سلامگوگل کنید، روش هایی برای تسریع در ایندکس شدن وجود دارهاز بخش سئو مدیریت فروشگاه، فایل robot.txt رو دوباره ایجاد کنیدمن حتی فروشگاههای دمویی که روی هاست رایگان ایجاد میکردم، بعد از یکی دو ماه ایندکس میشدند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 شما ایندکس شدن رو چطور تشخیص میدین؟ Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در اسفند 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 شما ایندکس شدن رو چطور تشخیص میدین؟ Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proبا تشکر از پاسخ شما بنده حدود 90 تا لینک را از سر ناچاری fetch کردم و با موفقیت ثبت شدند. 2 روز اول روی site:shop.modirantarah.ir ثبت شده بود ولی از امروز دوباره نا پدید شدند .لطفا راهنمایی بفرماییدسلامگوگل کنید، روش هایی برای تسریع در ایندکس شدن وجود دارهاز بخش سئو مدیریت فروشگاه، فایل robot.txt رو دوباره ایجاد کنیدمن حتی فروشگاههای دمویی که روی هاست رایگان ایجاد میکردم، بعد از یکی دو ماه ایندکس میشدند موفق باشیدمن روش تسریع crawl و fetch رو انجام دادم فایل روبوت هم از نو ایجاد شده بود ولی مشکل من اینه که هیچ کدوم از محصولاتم ایندکس نمیشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 دوست من منظور خودتون رو واضح بیان نمی کنید. هیچ عمل دستی وجود ندارد که شما انجام بدینماژول نقشه گوگلی رو نصب می کنید و صفحات استاتیکی که نمیخواید ایندکس بشه تیک میزنید و تولید میکنید.سپس یک آدرس میده و میگه در گوگل وب مستر ثبت کنیدموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 دوست من منظور خودتون رو واضح بیان نمی کنید. هیچ عمل دستی وجود ندارد که شما انجام بدینماژول نقشه گوگلی رو نصب می کنید و صفحات استاتیکی که نمیخواید ایندکس بشه تیک میزنید و تولید میکنید.سپس یک آدرس میده و میگه در گوگل وب مستر ثبت کنیدموفق باشید.دوست عزیز دوباره تکرار میکنم که منظورم شفاف بشه ! من صفحات ایستام در گوگل ایندکس شده اند ولی پس از گذشت 63 روز صفحات محصولات ایندکس نشدند با توجه به رعایت تمامی این موراد همه کارائی که شما میگید را من انجام داده بودم لطفا مورد جدیدتری بگیدمن مجبور شدم لینک تمامی محصولاتم را بصورت دستی در گوگل fetch کنم تا بتونم محصولاتم را در نتایج گوگل داشته باشمعلت این امر چیست ؟امیدوارم بقدر کافی توضیح داده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 فایلی که ماژول تولید میکنه اینجا لینک بدید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در اسفند 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2013 فایلی که ماژول تولید میکنه اینجا لینک بدید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Prohttp://shop.modirantarah.ir/1_index_sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi.yazdani ارسال شده در اسفند 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2013 فایلی که ماژول تولید میکنه اینجا لینک بدید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Prohttp://shop.modirantarah.ir/1_index_sitemap.xmlلطفا دوستی محت کنه راهنمایی بکنه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 یک لینک هم میده که با راهنمایی هاستتون باید کران تعریف کنین تا خودش به روز بشه این یعنی چی دانوش جان میشه یکم توضیح بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 سلاماز بخش سئو مدیریت فروشگاه، فایل robot.txt رو دوباره ایجاد کنید سلام فقط این فایل روبوت رو ایجاد کنیم کفایت میکنه یا باید فایل روبوت رو تو گوگل وب مستر برزیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 این یعنی چی دانوش جان میشه یکم توضیح بدید؟ کران یا همون cronjobs بخشی هست در هاست که میتونید براش کارهای خاصی رو زمان بندی کنید. به طور مثال براش تعریف کنید که هر دو روز یکبار نقشه سایتتون رو به روز کنه و یا هر روز نرخ ارزتون رو به روز کنه. کار سختی نیست میتونید کمی در موردش تحقیق کنید. برای نقشه سایت هم که دانوش جان راهنمایی کردن سلام فقط این فایل روبوت رو ایجاد کنیم کفایت میکنه یا باید فایل روبوت رو تو گوگل وب مستر برزیم ؟ robot.txt رو نیازی نیست تو وبمستر تعریف کنید شما فقط باید نقشه سایت رو به وبمستر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .