edi01 ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 سلاماین ماژول ترکیباتی مثل رنگ و سایز هم ساپورت میکنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 خیر فقط تعداد و قیمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در تیر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2015 خیر فقط تعداد و قیمتمنظورم اینه که تو اکسل محصولات رو با ترکیبات میاره؟ که تعدادشون رو ادیت کنیمیعنی محصولاتی که ترکیبات دارن رو میشه باهاش ویرایش کرد و موجودیشون رو تغیر داد. مثلا یک محصول به نام بلوز که 4 ترکیب رنگ و 4 ترکیب سایز داره که میشه 16 تا این 16 تارو تو اکسل میاره یا فقط خود محصول و تعداد کل رو؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 با سلام بله شما یک محصول و چهار ترکیب دارید میتونید برای هر ترکیب قیمت و مقدارشو ادیت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 ورژن 2.5 منتشر شد میتوانید در پست اول تغییرات و ویژگیهای این نسخه رو ببینید پیروز باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در شهریور 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2015 مشکلم حل شد ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S_Ahmad ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 سلام ، آقا من این ماژول رو نصب کردم، پیغام داد: ماژول با موفقیت دانلود شد ولی 2تا خطا داده: 2 خطا dmteieproducts (خطا در تحلیل /modules/dmteieproducts/dmteieproducts.php)dmteieproducts (کلاس موجود پیدا نشد /modules/dmteieproducts/dmteieproducts.php) مشکل از چیه؟؟؟؟ تو لیست ماژول ها هم وجود ندارد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2015 نسخه ۱.۶.٠.۶ هستین و باید اصلاحیه رو از انجمن بگیرید و نصب کنیداصلاحیه ماژول های کد شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در مهر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلام و خسته نباشید ببخشید ماژول اپدیت یکجا رو خریدم ولی نمیدونم چه مشکلی هست،قیمت هارو اپدیت میکنه ولی ترکیب ها رو اپدیت نمیکنه،بفرض مثال من یه کلا یه ترکیب رو پاک میکنم ولی بازم وقتی اپلودش میکنم بازم اون ترکیب رو داره مثلا ترکیب گارانتی دارد رو کلا ستونشو پاک میکنم ولی وقتی اپدیت میکنم و تو اکسل هم پاک میشه ولی وقتی اپلود میکنم تو پرستا اون ترکیب ها پاک نشده،لطفا راهنمایی کنید بعد ای کاش کامل بصورت کشویی ترکیباتو میاورد اخه اینطور باید دستی ترکیب بزاری و خیلی سخت میشه برا منی که حدود 30تا ترکیب دارم بجز رنگ یه مشکل دیگه هم اینکه اون تیک موجود برای سفارش و نمایش قیمت رو هم که جلوشو 0 میکنم بازم اعمال تغییر نمیشه،کلا تغییرات فقط تو قسمت قیمت تغییر میکنه و بقیه هیچ تغییری نمیکننممنونیه مشکل دیگه اینکه مگه ورژن 2.5 رو ما دانلود نمیکنیم پس چرا بعد از نصب مینویسه v1.6.7نام فایل زیپ هم ورژن2.5 هست ولی تو خود ماژول مینویسه ورژن 1.6.7 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S_Ahmad ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 ورژن 2.5 منتشر شد میتوانید در پست اول تغییرات و ویژگیهای این نسخه رو ببینید پیروز باشیدممنون می شوم اگر آموزش بدید که چه طوری میشه آپدیت کرد!؟و بگید که اساساً فایل های آپدیت از کجا قابل دریافت است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 با سلام و عرضه خسته نباشید:چند توصیه برای این ماژول کاربردی داشتم1- یه قسمت برای فیلتر کردن مدیران سایت بذاریدتوضیح : مثلا مدیران سایت ما چند نفر هستن که هر کدام بتوانند شاخه های خودشون رو اپلود و دانلود کنند2- ایا اگر اسم فایل عوض بشه و یا دستی داخل فایل اکسل یک محصول بذاریم یعنی یک ایدی جدید بهش بدیم و الی اخر ان محصول ایجاد میشه و یا ایا اگر محصولی رو که دانلود کردهایم برای شاخه موبایل باشه و در اکسل ایدی یکی از محصولاتو موبایل رو به شناسه(ای دی) تبلت تغیر بدیم ایا تغییر میکنهعلت پرسیدن این سوال : اگر من شاخه موبایل رو اپلود کنم و به فروشندم بدم میخواستم بدونم و مطمئن باشم که فقط شاخه موبایل اپ میشه نه شاخه های دیگم چون ممکنه فروشنده ها چیزیو اشتباه بززن یا شناسه رو تغییر بدن3- لطفا خواهشا التماسا یه دمو برای محصولاتتون بذارید برای سایت شما با این محبوبین زشته که دمو نداشته باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 کسی نیست جواب سوال مارو بده یک هفتس منتظرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در دی 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2015 سلام 1. نام فایل نباید عوض بشه2. شناسه ها نباید عوض بشن3. شناسه و سطر و ستون نباید اضافه کنید4. فقط شاخه ای که خروجی گرفتید آپدیت میشه همیشه سعیمون بر این بوده علاوه بر سازگاری امکانات جدید هم قرار بدیم، البته این مورد به طرز قابل توجه ای به پردازش سروری هم وابسته هستدر صورتی که مشکل خاصی نباشه این موارد هم تو آپدیت امکاناتش اضافه میشه دقت کنید که هیچ قولی مبنی بر اینکه زود آپدیت میکنیم یا امکانات رو 100% قرار میدیم ندادم موفق باشید واکنش ها : Mehrab 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 پس با توجه به پاسخامکان اینکه فروشنده هام فایلو تغیر بدن و بعد اپ کنن هست و با این تفاسیر ممکنه سایتمو بترکونن نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soheyl ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 سلامایا با استفاده از این ماژول متوان برچسب حراج را برای گروهی از محصولات فعال کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 سلامخیر نمیشه موفق باشید واکنش ها : digikadeh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سلام آپدیت جدیدی برای این ماژول با امکانات بیشتر ارائه میشهاگه سح دسترسی مدیرانم داشت عالی میشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 ایا ممکن براش دمو قرار دهید یا یه عکس که بشه ترکیباتم توش دید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 اگه بتونید یه قسمتم براش بزارید که شاخه هایی که میخواهیم رو تو یک صفحه به نام لیست قیمت روزانه تو یک جدول به مشتریان نشون بده خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2015 لیست قیمت چه ارتباطی به این ماژول داره؟کاملا متفاوت هست و یک ماژول جدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smlmoghaddam ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 با سلاماین ماژول رو خرید کردم و نصب کردم ولی وقتی وارد پیکر بندی میشمPlease login to your admin with:رو نمایش میدهمن با یوزر مدیر کل وارد سایت شدماین قسمت رو تیکت کردم و اینجا هم نوشتم دوستانی که به مورد مشابهی برخورد میکنند هم با خبر بشوندتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2016 دقت کنید که با آدرس اصلی (با یا بدون www) وارد مدیریت شده باشید. با این کار مشکلتون حل میشه واکنش ها : digikadeh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 امکانش هست یه توضیحی راجع به فایل اکسل بدین اینکه با 0 غیر فعال و 1 فعال میشه و موارد زیر :comb_priceis_virtualon_saleshow_priceو اینکه چطور میشه یه شاخه از محصولات رو به حالت کاتالوگ در آورد ممنون ؟؟برای قیمت و تعداد مشکلی نیست اما فکر کنم اگه یه آموزش کامل از بقیه قسمت ها در بلاگ قرار بدین عالی میشه ورژن پرستاشاپ 1.6.1.2تمامی موارد بالا رو صفر میکنم اما تغییری ایجاد نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 سلام . من هنگام ورود به پیکربندی با این ارور مواجه میشم : Please login to your admin with: http://www.mehrabstore.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 سلام . من هنگام ورود به پیکربندی با این ارور مواجه میشم : Please login to your admin with: http://www.mehrabstore.comبدون www وارد مدیریت پرستا شوید یا برعکس واکنش ها : tenderboy و دانوش 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده