jabera ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 سلامهمگی خسته نباشید! مثل همیشه مزاحم دوستان متخصص شدممیدونم فایل global.css را باید تغییر داد!-ولی خب گفتم قبلش بپرسم که نزنم قالب را نابود کنم:دی بیزحمت آدرس کدهای مربوطه را بدید ممنون میشم! من 3تا تغییر کلی میخوام بدم-همونطور که در عکس مشخصه:1)منوی بالا میخوام رنگش از مشکی به مثلا سبز تغییر بدم2)فضای خالی هست که سمت چپ و راست قالب می باشد،که بصورت دیفالت سفید هست-میخوام یکم تغییرش بدم تا حالت یه خط باش-همینطور که مشخص کردم3)تیتر ماژولها همگی مثلا آبی بشه ممنون واکنش ها : 3153 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2013 دوستان ببخشید مجددا سوال میکنمولی کسی جواب نمیده!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در بهمن 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2013 دوست گرامی شما با افزونه firebug میتونید خودتون آدرس دقیق سطر این استایل ها رو در فایل CSS در بیارید و همیشه سعی کنید هنگام پرسیدن سوال آدرس سایت رو هم بدین که بیشتر بشه راهنمایی کرد. نمیشه نادیده سطر دقیق رو گفت چون امکان داره خطوط CSS ما با مال شما جا به جا باشه بالا پایین باشه و درست در نیاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 با سلام اول کش سایت رو خاموش کنید و حالت CCC رو غیر فعال بعد میتونید فایل و خط مورد نظر رو پیدا کنید موفق باشید واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 با سلام اول کش سایت رو خاموش کنید و حالت CCC رو غیر فعال بعد میتونید فایل و خط مورد نظر رو پیدا کنید موفق باشیدخب موسی جان بیشتر راهنمایی کنبا فایرباگ میشه تشخیص داد کدوم خطهولی توی global.css اولا خطها شماره نداره:دیدوما یه راهنمایی کلی بکن-تا جزئیاتش را پیدا کنم مثلا برای تغییر رنگ،تک تک ماژولها را باید تغییر رنگ بدم!؟!؟!-یا 1جا هست که کلی رنگ سربرگ مشکی را عوض کرد!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 سلام دوست گرامی شما از یه ادیتور مانند notepad++ یا مثل اون برای ویرایش کد ها استفاده کنید که دقیقاً شماره خط ها رو بهتون نشون بده بعد تغییر رنگ بستگی داره یه سری از ماژول ها از استایل کلی که داخل global.css هست به ارث میبرن اما همه ماژول ها معمولاً داخل پوشه خودشون یه فایل CSS دارن که اون بیشتر دستخوش تغییرات قرار میگیره. برای خاموش کردن کش به پارامترهای پیشرفته -> کارایی برید و در قسمت اسمارتی حافظه نهان رو غیر فعال کنید و برای غیر فعال کردن CCC به همون قسمت CCC برید و چهار تنظیم اول رو به گزینه دومی تغییر بدین بعد ذخیره کنید بعد داخل فایر باگ میتونید آدرس دقیق CSS های ماژول ها و یا المان های مورد نظر رو پیدا کنید همچنین با شماره خط مورد نظر موفق باشید واکنش ها : 3153 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2013 سلام دوست گرامی شما از یه ادیتور مانند notepad++ یا مثل اون برای ویرایش کد ها استفاده کنید که دقیقاً شماره خط ها رو بهتون نشون بده بعد تغییر رنگ بستگی داره یه سری از ماژول ها از استایل کلی که داخل global.css هست به ارث میبرن اما همه ماژول ها معمولاً داخل پوشه خودشون یه فایل CSS دارن که اون بیشتر دستخوش تغییرات قرار میگیره. برای خاموش کردن کش به پارامترهای پیشرفته -> کارایی برید و در قسمت اسمارتی حافظه نهان رو غیر فعال کنید و برای غیر فعال کردن CCC به همون قسمت CCC برید و چهار تنظیم اول رو به گزینه دومی تغییر بدین بعد ذخیره کنید بعد داخل فایر باگ میتونید آدرس دقیق CSS های ماژول ها و یا المان های مورد نظر رو پیدا کنید همچنین با شماره خط مورد نظر موفق باشیدموسی جان دستت درد نکنهآقا دست و پا شکسته یه کارایی کردمفقط 2مورد را نتونستم:دی 1)زمینه صفحه-وقتی تغییر میدم،کل پس زمینه رنگش عوض میشهدر صورتی که من فقط میخوام حاشیه اضافه چپ و راست سایت را یه رنگ دیگه بکنم که با پس زمینه متمایز باشهمنظورم شماره 2 در پست اول هست! 2)blocktopmenu را هم تغییر رنگ دادم ولی 1 ایرادی هست!زیر مجموعه ها هنوز رنگش خاکستری هست-این را دیگه نمیدونم کجا تغییر بدم:دی 2مورد بالا را هم برایم ردیف کنید قول میدم تا 1هفته مزاحمتون نشم:دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در بهمن 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2013 سلام سیستم فشرده سازی و یکی کردن سی اس اس ها روی سایت شما فعاله لذا نمی تونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم.اما به هر حال 1. توی سی اس اس _احتمال global دنبال این کد بگردید.container_9 .grid_9 و این مقدار را بهش اضافه کنید:background-color: #000000; رنگ دلخواه را جای مشکی اضافه کنید. 2. توی همون سی اس اس منوی بالا باید دنبال قسمت مربوط به زیر منوها بگردید.از نام گزاری های توی فایل سی اس اس می تونید بفهمید کدوم خط هست. شاد باشیدالتماس دعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2013 سلام سیستم فشرده سازی و یکی کردن سی اس اس ها روی سایت شما فعاله لذا نمی تونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم.اما به هر حال 1. توی سی اس اس _احتمال global دنبال این کد بگردید.container_9 .grid_9 و این مقدار را بهش اضافه کنید:background-color: #000000; رنگ دلخواه را جای مشکی اضافه کنید. 2. توی همون سی اس اس منوی بالا باید دنبال قسمت مربوط به زیر منوها بگردید.از نام گزاری های توی فایل سی اس اس می تونید بفهمید کدوم خط هست. شاد باشیدالتماس دعاممنون داداشاولی که خیلی مهم بود را تونستم درست کنمسربرگ هم سر فرصت برای تغییر رنگ قالب مسیر مربوطه این بود:themes/default/css/rtlgrid_prestashop.css که اون خط مربوطه را اضافه کردم و بصروت سلسقه ای تغییر رنگ دادم بازم ممنون از همگی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در بهمن 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2013 خواهش می کنم. اگر بتونید اطلاعات ورود بدید می تونم در تغییر قسمت زیر منوها نیز کمکتون کنم. شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 سلام توی فایل modules/blocktopmenu/css/superfish-modified_rtl.css در خط 86 مقدار زیر را متناسب با رنگ مورد نظر تغییر بدید .sf-menu li li { background: rgba(113, 113, 113, 0.9); این شکلی بنویسیدbackground: #2554C7 برای حالتی هم که موس روش میاد باید تو خط 95 همون فایل بک گراند را به رنگ دلخواه تغییر بدید. شاد باشیدالتماس دعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 سلام توی فایل modules/blocktopmenu/css/superfish-modified_rtl.css در خط 86 مقدار زیر را متناسب با رنگ مورد نظر تغییر بدید .sf-menu li li { background: rgba(113, 113, 113, 0.9); این شکلی بنویسیدbackground: #2554C7 برای حالتی هم که موس روش میاد باید تو خط 95 همون فایل بک گراند را به رنگ دلخواه تغییر بدید. شاد باشیدالتماس دعاتشکر-همه موارد اکی شد بجز اینوقتی هم موس میره روی زبانه و... درسته هافقط پس زمینه حالت کشویی هنوز درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .