niloofar ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 سلامچطور میتونم لینکهایی که توی فوتر میاد و جزو ماژول مدیریت محتوا هست (ویژه ها، محصولات جدید و پرفروشترینها) رو بردارم؟ (ps1.5.4.1)بعد من توی تنظیمات ماژول تیک گزینه تماس با ما رو برداشتم ولی هنوز توی فوترم نمایشش میده. این رو از کجا درست کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2013 سلامراحتترین کار اینه که برید به منوی ماژول>>جایگاهها و فوتر رو پیدا کرده و ماژولهای اضافی رو حذف کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در بهمن 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2013 سلامراحتترین کار اینه که برید به منوی ماژول>>جایگاهها و فوتر رو پیدا کرده و ماژولهای اضافی رو حذف کنیدموفق باشیدسلامتوی فوترم گیره ندارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
follow ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 سلامدوستان منم مشکل زیر رو دارماز بخش ماژول ها هم قابل تغییر نیستسلامچطور میتونم لینکهایی که توی فوتر میاد و جزو ماژول مدیریت محتوا هست (ویژه ها، محصولات جدید و پرفروشترینها) رو بردارم؟ (ps1.5.4.1)بعد من توی تنظیمات ماژول تیک گزینه تماس با ما رو برداشتم ولی هنوز توی فوترم نمایشش میده. این رو از کجا درست کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 اینا قابل برداشتن نیست ، این داخل فایل blockcms.tpl که همون ماژول مدیریت محتوا هست وجود داره و باید این فایل رو ادیت کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
follow ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 ممنون درست شدیه سوال دیگهپایین فوتر "مرور نسخه موبایل" رو چطور بردارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 یه مروری تو کل منوهای پرستاشاپ بزنید این چیزا مشخصه ، تنظیمات / قالب ها . در این صفحه یه گزینه داره میتونید خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
follow ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 یه مروری تو کل منوهای پرستاشاپ بزنید این چیزا مشخصه ، تنظیمات / قالب ها . در این صفحه یه گزینه داره میتونید خاموش کنیدممنون برداشته شدالان بخوام در همون قسمت پایین فوتر یه حقوق کپی رایت برای فرشگاه بذارم باید چه فایلی رو تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 ماژول بلوک مدیریت محتوا ، تو پیکربندی یه مکانی داره برای نوشتن کپی رایت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .