Omid.Sh ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 سلام فروشگاه من آر اس اس فید نداره. چطوری باید ایجاد کنم؟آدرس دیفالت فید سایت های پرستا شاپی چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 جستجو جستجوجستجو ...................... ماژول فید ررا روشن کنید و بعد :http://www.myshop.ir/modules/feeder/rss.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Omid.Sh ارسال شده در اسفند 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 جستجو جستجوجستجو ...................... ماژول فید ررا روشن کنید و بعد :http://www.myshop.ir/modules/feeder/rss.phpشرمنده ولی جستجو کردم چندین بار ولی جستجوی انجمن خیلی ضعیفه هیچ تاپیکی نمایش نداد!ماژول خوراک محصولات؟ روشن کردم ولی بازم فید ندارم. برای محصولات قبلی نمیسازه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 دو تا وجود داره ، feeder را روشن کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Omid.Sh ارسال شده در اسفند 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 من feeder روشن کردم. مدتی هم گذشته. محصول جدید هم اضافه کردم ولی هنوز فید سایتم خالیه!آدرس: dlstore dot ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 فید باید آنی عمل کنهتاپیک های قبلی انجمن رو بخونیداگر مشکلی بود باید بررسی فنی بشه روی سایتتون Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Omid.Sh ارسال شده در اسفند 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2013 کدو تاپیک ها؟ میشه آدرس بدین لطفا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 بنده هم همین مشکل رو توسایت دارم "خوراک محصولات RSS "رو فعال کردم ولی http://www.****.com/rss.xmlچیزی نیست و خطای 404 از پرستا شاپ نمایش میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 سلامفید rss در ورژن 1.5.4.1 چطوری هست ؟من لینک modules/feeder/rss.xml زدم و محصول هم دارم اما نمایش نمیده تو قسمت فیدتو ماژول فید هم که کپی میکنم ارور زیر رو میده فيد نامعتبر: Invalid input: this is not valid XML نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meharn0032 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 آقا منم همچین مشکلی دارم و فید سایتم خالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 اگه منظورتون ماژول فید خوان هست، باید لینک ار اس اس یه سایت دیگه رو داخلش وارد کنین نه سایت خودتون رو، ترجمه اش می شه خبر خوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .