mehdi23622 ارسال شده در اسفند 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 با سلامقبل از اینکه پست بزنم خیلی در انجمن جستجو کردم اما جوابم پیدا نکردم.میشه دوستان توضیح بدن چجوری میتونم متن و شماره تلفن بخش تماس با ما اون قسمتی که عکس یه خانم خارجی عوض کنم و شماره خودم قرار بدم؟واسه اینکه بهتر متوجه منظورم بشید عکس اون بخش هم گذاشتمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 ماژول بخش تماس با ما رو پیکربندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi23622 ارسال شده در اسفند 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 واقعا از شما ممنونم. مشکلم انجام شد. فقط یه سوال دیگه. من به بخش شاخه ها چندین شاخه و زیر شاخه اضاف کردم اما الان وقتی روش شاخه ها کلیک میکنم هیچ آیتمی نشون نمیده . میخواستم اون شاخه ها را حذف کنم. چجوری باید این کار کنم؟ بعدش عنوان شاخه ها را در صفحه اول سایت بشکل شاخهها نوشته . آیا میشه ویرایشش کرد؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 همینطور که شاخه رو ساختید از همون قسمت میتونید حذف کنید دیگه : کاتالوگ > شاخهها هر کدوم که نمیخواهید از قسمت عملیان روی آیکون سطل زباله کلیک کنید تا حذف بشه . باید ترجمه رو ویرایش کنید به ماژول ها برید ماژول : بخش شاخه ها ، روی پیکربندی کلیک کنید از قسمت بالا سمت چپ جایی که نوشته : مدیریت ترجمه ها روی پرجم ایران کلیک کنید و ترجمه رو اصلاح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
UIQ 3 ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 با تشکر از شما دوست عزیزنوشته Our hotline is available 24/7 و همچنین نوشته Contact Our Hotline در قسمت تماس با ما را چجوری میشه عوضش کرد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2013 از طریق پیکربندی ماژول تماس با ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در اردیبهشت 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2014 سلام. من از پرستا 1.5.4.1 استفاده ميكنم ولي در قسمت پيكربندي ماژول تماس با ما فقط فيلد شماره تلفن و ايميل وجود دارد و بخشي جهت تعويض عكس و يا تغيير عبارت Our hotline is available 24/7 ندارد! لطفا در اين مورد راهنمايي فرماييد. با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2014 عکس که باید در داخل همان پوشه ماژول. باشهاما برای عبارت ها باید به بخش بومی سازی و ترجمه برید و سپس یک بار کامپایل را روشن کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeyDownload ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 خسته نباشید.من هر چی گشتم نتونستم یک ماژول رو پیکر بندی کنیمنسخه در حال استفاده : 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 میشه بیشتر توضیح بدید دوست من؟ وقتی سوالی میپرسید واضح مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
NeyDownload ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 خسته نباشید. دستت درد نکنه داداش مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 بنویسید چطور حل شد که سایر دوستان هم استفاده کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edi01 ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 سلام. چطور میشه تو بخش تماس با ما عناوین موضوع رو اضافه کرد؟آیا میشه برای هر عنوان یک ایمیل داد که بعد از دریافت پیام در هر عنوانی یک نسخه برای ایمیل کارمند مربوطه بره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 سلام ایا میشه بخش تماس باما شماره تلفن هم اضافه کنم پرستاشاپ 1.6استفاده میکنم ولی بخش تماس با ما فقط ایمیل میشه میخوام شمارم هم اونجا قرار بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2019 نیاز به شخصی سازی فایل contact-form.tpl دارید از مسیر زیر می تونید پیداش کنید (به جای your-theme اسم قالب خودتون رو جستجو کنید) و پس از انجام تغییرات از بخش "پارامترهای پیشرفته -> کارایی" روی کلید "پاک کردن حافظه موقت" کلیک کنید: themes/your-theme/contact-form.tpl نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .