mostafa6267 ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 باسلام من پرستا را در هاستم ان زیپ می کنم ولی فایل ها در یک پوشه به اسم prestashop ریخته می شه وبعد برای نسب آن حتما باید نام اون پوشه را هم در آدرس بعداز نام دامنه خود تایپ کنم تا وارد نسب شود می خوام راهنمایی کنید چطوری می شه که تمام فایل ها تو پوشه اصلی یا همون روت ریخته شه و دیگه اون پوشه فراخونی نشه خلاصه اینکه می خوام پرستا در روت با شه نه در یک پوشه دیگر که با تایپ دامنه بلافاصله سایت باز شود با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2013 خوب خیلی راحت ، بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردین برین داخل پوشه و فایل ها رو منتقل کنید به بیرون پوشه . یا اینکه ابتدا تو کامپیوتر خودتون از حالت فشرده خارج کنید و سپس برین داخل پوشه و تمامشون رو انتخاب کنید و زیپ کنید . بعد آپلود کنید و حله ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arvlock ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 با سلام من هم مثل mostafa6267 همین مشکلو دارم ولی یک مشکل بزرگترم اینکه وقتی فروشگاه ساز رو روی هاست اکسترک میکنم یک سری فولدر مثل فولدر تولز و آپلود به هیچ عنوان اکسترک نمیشه ووقتی با نرم افزار های اف تی پی آپ میکنک تصویر زیر میاد http://upload7.ir/imgs/2014-01/72100350226335562651.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 اون مشکل رو دارید که در پست دوم گفته شده چیکار کنید تا نخواهید پوشه رو فراخوانی کنید . این مشکل هم داره میگه دیگه اتصال به دلیل خطا یا ایست شکست خورده ( تایم اوت میده ) لطفا کنترل کنید که قسمت نام میزبان یا آدرس آی پی درست است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .