ms120j ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 دوستان عزیز سلاممن دنبال یه ماژول میگردم که آمار سایت رو نشون بدهمثل بادید کننده آنلاین/بازدید کننده امروز/بازدید کننده کل و .......اگه میشه راهنمایی کنین.اگرم این ماژول موجوده لینکشو بهم معرفی کنیدمن از نسخه 1.4 استفاده میکنمممنون از همه زحمت کشان این انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 در مديريت فروشگاهتون و گزينه آمار به همه چيز دست پيدا كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 فکر کنم شما قابلیت نمایش آمار برای بازدیدکنندگان رو میخواین؟ درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedby ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 فکر کنم شما قابلیت نمایش آمار برای بازدیدکنندگان رو میخواین؟ درسته؟ من هم به دنبال این ماژولم اگه کمک کنین ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .