adel28 ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 امروز متوجه شدم وقتی روی محصول کلیک می کنیم تا مشخصات اون نمایش داده بشه، پیغام خطای HTTP 500 Internal Server Error میده.آدرس هم به این صورت هست: http://www.myshop.com/index.php?id_product=25&controller=product مشکل از چی هست؟چطور باید حلش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 یباگ رو رونش کنید و مجدد تست کنید تا خطا رو نمایش بدهاگر خطایی نمایش داد در مورد خطا جستجو کنیداگر خطا نداد احتمال زیاد از محدودیت مموری در هاست هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 دیباگ رو روشن کردم ولی سایت بدون مشکل بالا اومد.جالب اینجاست که سایت در کل بدون مشکل بالا میاد ولی روی محصول خاصی کلیک می کنم، خطای 500 میده!اگه ایراد از هاست باشه، چرا صفحه اول رو بدون مشکل بالا میاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 اطلاعات تکمیل تر از فروشگاه نسخه پرستا: 1.5.2.0نام فروشگاه:sarekar.com این هم اطلاعات مربوط به Resource Usage هاست در 24 ساعت گذشته: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 بیش از اندازه که تو این نمودار ها چیزی نشون نمیده ، همه چی خوبه در ظاهر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 بیش از اندازه که تو این نمودار ها چیزی نشون نمیده ، همه چی خوبه در ظاهر .پ.خ دادم، جواب ندادید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 از دوستان کسی نیست راهنمایی مون کنه؟سایت بالا میاد ولی وقتی روی محصول کلیک می کنم، صفحه سفید میشه و محصول لود نمیشه!!! آدرس:sarekar.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 من احتمال میدم بخاطر ماژول باشه ببین چه ماژول جدید نصب کردی چنین مشکلی پیش آمده حذف کن اگر باز نشدبا پشتیبانی از سایت داری درستش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 دیباگ رو روشن کردید و وارد صفحه محصول شدید؟بازم همین خطا رو داد یا بدون مشکل باز کرد؟؟؟؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلام سئوی سایت را غیر فعال کنیدفایل htaccess را تغییر نام بدید.ببینید درست میشه یا خیرمحتویات داخل این فایل را با یک نسخه سایتی که درست کارمی کنه چک کنید. شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 دیباگ رو روشن کردید و وارد صفحه محصول شدید؟بازم همین خطا رو داد یا بدون مشکل باز کرد؟؟؟؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proبله.ولی تغییری حاصل نشد و باز هم صفحه سفید میاد. (گاهی هم Error 500)دیباگ رو روشن کردید و وارد صفحه محصول شدید؟بازم همین خطا رو داد یا بدون مشکل باز کرد؟؟؟؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proبله.ولی تغییری حاصل نشد و باز هم صفحه سفید میاد. (گاهی هم Error 500)من احتمال میدم بخاطر ماژول باشه ببین چه ماژول جدید نصب کردی چنین مشکلی پیش آمده حذف کن اگر باز نشدبا پشتیبانی از سایت داری درستش کنماژول جدید نصب نکردم.سلام سئوی سایت را غیر فعال کنیدفایل htaccess را تغییر نام بدید.ببینید درست میشه یا خیرمحتویات داخل این فایل را با یک نسخه سایتی که درست کارمی کنه چک کنید. شاد باشیدلطفا یک نمونه فایل از این فایل بزارید تا چک کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 احتمال اینکه دیباگ رو روشن کنید و صفحه سفید ببینید تقریبن غیر ممکن هست.ممکنه بپرسم دیباگ رو چطوری روشن کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .