baztabroh ارسال شده در فروردین 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2014 سلامخسته نباشید عزیزان بنده ۲ هفته است از این اسکریپت استفاده میکنم و واقعا لذت میبرم از قدرتهایی که دارهبگذریممتاسفانه امروز متوجه شدم حجم دیتا بیس بنده به طور غیرعادی بالا میره در حال حاضر با حدود ۵۰ کالا و ۴ سفارش رسیده به ۱.۵ گیگ و اصلا نمیدونم چطوری میشه راهنمایی کنید این همه حجم دیتا بیس از کجا امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 در بخش کارایی ها ببینید احتمالا کش رو از پایین صفحه روشن کردید؟نیاز به بررسی داریدمنتظر پاسخ سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 در بخش کارایی ها ببینید احتمالا کش رو از پایین صفحه روشن کردید؟نیاز به بررسی داریدمنتظر پاسخ سایر دوستان باشیدچک کردم غیرفعال است لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 1.5 گیگ ؟!! چنین چیزی اصلا امکان نداره مگر اینکه سایت شما مورد حمله ای چیزی قرار بگیره یا اینکه طی یکی دو روز یک میلیارد بازدید داشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 نه مورد حمله قرار نگرفته به یک دلیل چون سایتی که 2 هفته است راه افتاده چطور باید هک بشه و مهمتر از اون چیزی روش نداره که هک بشه و مطمئنا این سایت 2 میلیاد بازدید هم نداشتهو متاسفانه الان حجم سایت بنده فول شده و روی این هاست بنده 2 سایت دیگه دارم که متاسفانه برای اون 2 تا هم به دلیل پر بودن هاست اختلال ایجاد شدهراهکاری نداره؟یعنی باید پاکش کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baztabroh ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 پاکش کردم متاسفانه خدا یارتون دوستان پرستاشاپ متاسفانه مجددا روی اوردم به اپن کارت خیلی پایدارتر از پرستا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلامدوست عزیز این مشکل رو فقط شما دارید و بقیه مشکلی ندارندپس اشکال از پرستاشاپ نیست به هر حال موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 oخب حالا یکی راهنمایی بکنه چطور اطلاعات اضافی دیتا بیس رو خالی کنیم و یا دیتا بیسو تمیز کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 دیتابیس اطلاعات اضافی نداره که بخواد تمیز بشه ، جز بخش آمار که اونو خالی کنید اگه ، کل آمارتون میپره و یکی هم بخش سبد های خرید ، که اونم خالی کنید سبد های خریدها میپرن . ماژول هایی هستند برای اینکار که من معرفی نمیکنم به جهت اینکه یکی میاد غیراصولی استفاده میکنه و همه چیش میپره و بعدا بیا و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 حجم دیتابیس 2 گیگ؟شما یک بار دیگه نصب کنید و یک عکس هم بگیریداگر چین چیزی صحت داشتن اطلاعات بدید به رایگان براتون بررسی میکنم تا ببینید مشکل نمیتونه از پرستا باشهدیتابیس 2 گیگ توی این دو سال که پرستا کار میکنم ندیدم!!برای دیتابیس اگر حجم دیتابیس شما از 200 مگابایت بیشتر شد با یک فرد آشنا مشورت کنید تا براتون بررسی کنه و به دیتابیس آسیب نزنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 یه سوال داشتم عکسهای که آپلود میشه آیا در سرور باقی میمونه یا پاک میشه مثلاً fave آیکون وقتی تعویض میشه آیا عکس قبلی پاک میشه یا رو هاست باقی می ماند و اگر میماند راه حل و پاک کردن آنها به چه شکلی است ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 سوال نامربوط به موضوع تاپیک مطرح نکنید ، پاک میشن عکسای قبلی ( در حقیقت جایگزین میشن ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .