saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 اسکرول دار شدن فروشگاه به چپ و راست یعنی میشه سایت رو به سمت چپ و راست برد میخوام ثابت بشه ممون میشم راهنیمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 آدرس سایتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 ممنون از پاسخوگی سریع شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 سایتتون مشکلی نداره. احتمالا مرورگرتون رو زوم کردین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 زوم نکردم یه میله پائین فوتر هست که میتونی سایت به چپ و راست میبره با فایر فاکس اینطوری میشه اینترنت اکسپلوررواپرا تست کردم مشکلی نداره ! من لوکال هاست هم نصب کردم احتمال داره از اون باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 به خاطر ماژول خبرنامه هست. می توانید با ویرایش blocknewsletter_rtl.css در خط 45 مقدار text-indent رو از 5000px به 5000px- تغییر بدید تا مشکلتون برطرف بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 به خاطر ماژول خبرنامه هست. می توانید با ویرایش blocknewsletter_rtl.css در خط 45 مقدار text-indent رو از 5000px به 5000px- تغییر بدید تا مشکلتون برطرف بشه. موفق باشید ممنونم استاد عزیز ، اگر مسیر فایل رو یادم بدید حیلی خوب میشهفقط فرموده اید 5000 رو به 5000 تغییر بدم خوب تفاوتش چیشه مقدار همونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 دوستم درست راهنمایی تون کردن.... توی فایل زیرhttp://l-90.ir/modules/blocknewsletter/blocknewsletter_rtl.css------------------------------------------------------------------------------ text-indent:5000px;را این شکلی کن text-indent:-5000px; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 آقا حل شد دست گل شما سروران گرامی درد نکنه فقط یه مسئله امروز از یه مانیتور واید اسکرین نگاه کردم صفحه سایت خیلی باریکه میشه این رو هم دستکاری کرد جوری که صفحه اش پهن تر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 این دیگه یه کد ساده نیست و با دستکاری حل نمیشه . نیازه کل قالبتون ریسپانسیو باشه . که برای اینکار هم باید طراح قهاری باشید تا بتونید قالب ریسپانسیو دربیارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 این دیگه یه کد ساده نیست و با دستکاری حل نمیشه . نیازه کل قالبتون ریسپانسیو باشه . که برای اینکار هم باید طراح قهاری باشید تا بتونید قالب ریسپانسیو دربیارین . ممنون راهنمای خوبتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 دوستم درست راهنمایی تون کردن.... توی فایل زیرhttp://l-90.ir/modules/blocknewsletter/blocknewsletter_rtl.css------------------------------------------------------------------------------ text-indent:5000px;را این شکلی کن text-indent:-5000px; درود باز هم همین مشکل بوجود آمد یعنی پرستا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اون فایل رو هم ادیت کردم کمی بهتر شد اما باز هم اسکرول شده و به چپ و راست کشیده !! یک سوال آیا این مشکل عادی است چطوریه مشکلی دیگه ای که بعد از نصب مجدد بوجود آمده قسمت جدید ترین بازید که معمولاً 2 تا کالا هستش کار نمیکنه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 خوب شکر خدا مشکل حل شد یه ماژولی بنام Brow.si فکر کنم مرور گر موبایل رو تنظیم میکنه این ماژول رو فعال کردم صفحه سایت از حالت اسکرول در آمد و تنظیم شد این رو نوشتم شاید برای بعضیها هم پیش بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 برای حل مشکل ایجاد اسکرول بار راحت ترین راه اینه : در آخر فایل global.css داخل پوشه rtl قالبتون این خط رو اضافه کنید : #columns { overflow:hidden;} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .