hossein90web ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 سلام دوستانمن بدون مشکل وارد قسمت مدیریت میشمولی بعد از چند لحظه دوباره ازم می خواد که لوگین کنم فکر کنم به IP گیر میده و این قضیه مدام تکرار میشهرفتم خط 214 فایل Cookie.php رو به صورت کامنت کردم ولی بازم درست نشد/*AND (!isset($this->_content['remote_addr']) OR $this->_content['remote_addr'] == ip2long(Tools::getRemoteAddr()) OR !Configuration::get('PS_COOKIE_CHECKIP'))*/ من از نسخه 1.5.6.2 استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 پشتیبانی ما فقط برای نسخه های فارسی هست ، فعلا هم تا نسخه 1.5.4.1 پشتیبانی داریم . شما از نسخه انگلیسی استفاده میکنید و نسخه ای هست که ما هنوز ارائه نکردیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .