mobah ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 مشکل با RSS دقیقا فید RSS رو من پر کردم ولی تو بلاکه آن هیچ فید RSS اضافه نشده است. منظورم فيد rss هست كه خوراك خبري سايت هاي ديگه رو مي تونيد به صورت بلاگ خبري بياريد توي سايتتون مشکلش چیه تو لوکال جواب داده بود اما تو وب مشکل داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 مشکل چی هست دقیق؟تا جایی که میدونم مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 تو ماژول مربوطه آدرس یک سایت خبری رو دادم تا تو بلاک سمت چپ نمایش بده . موضوع اینجاست که تو لوکال جواب داد ولی الان رو هاست میزنه فیلد خالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 آدرس اون فید رو بدین ببینیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 http://moryonline.ir/rss.xml برای من تو هاست میزنه " هیچ فید RSS اضافه نشده است " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 سایت بررسی شده. این مشکلت چیه؟چرا تو لوکال هست ولی تو اینترنت نیست؟؟؟؟تصویرش هم اینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 احتمال میدم امکان بازکردن آدرس خارجی در سایت شما غیرفعال شدهبا یک فید دیگه تست کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 آره با چند تا دیگه لینک از سایتهای دیگه زدم ....اونا رو هم باز نمیکنه. حالا بازکردن آدرس خارجی در سایت رو چطوری فعال کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 ین مشکل رو فقط هاست شما میتونه حل کنهموضوع رو با اون ها در میان بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2014 ین مشکل رو فقط هاست شما میتونه حل کنهموضوع رو با اون ها در میان بذارید.سلام خدمت آقا دانوش و دوستانادرس فید این رو گذاشتم توی گوگل که site:musite.com رو سرچ می کنم می زنهربوت تسکتباید دسترسی چی رو تغییر بدم درست بشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .