admin ارسال شده در بهمن 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2011 با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران عزیز دوستان بنده ماژول بانک سامان رو برای پرستا شاپ 1.4.4.1 آماده کردم که البته چون خودم اکانتی در بانک سامان نداشتم نتونستم اون رو تست کنم. بنابر این از شما عزیزان می خوام تا این ماژول رو تست کنید و مشکلات احتمالی اون رو گزارش کنید تا نسخه ی کامل آماده بشه و مورد استفاده ی شما قرار بگیرهماژول رو ضمیمه کردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razavi_m ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 این مشکل که من هم درگیرش بودم مربوط به include های Smarty در فایل payment_execution.tpl است، فرصت نکردم کامل بررسیشون کنم، در هر حال با حذف اونها مشکل حل میشه(اگر مشکل مربوط به بخش دیگیری نباشد.) نمیدونستم که شما هم دارید روی ماژول سامان واسه 1.4 کار می کنید، فعلا نسخه بتا ماژول سامان رو نوشتم، ولی مرحله برگشت از بانک رو نتونستم تست کامل بگیرم، دوستانی که مرچنت سامان دارند لطفا بررسی کنند و اعلام نمایند.http://prestaepayment.codeplex.com/SourceControl/BrowseLatest نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 اگر با لینک اول مشکل داشتید از لینک زیر استفاده کنید.samanpayment_PS_1.4.x.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 قابل توجه همه بزرگواران . ماژول تست شد . در مراحل ورود به پرداخت ، آنجایی که تصاویر ماژول های پرداخت می آید این ماژول فاقد تصویر است . نکته دوم : پرداخت با موفقیت به سایت سامان پرداخت وارد میشود . فروشگاه شناسایی میشود . تمام مراحل بدون خطا جلو میرود . نکته سوم : در آخرین مرحله که بانک به سایت فروشگاهی باز میگردد این پیام خطا صادر میشود : ST-ERR-Error in transaction payment not completeTransaction Not Exist اما پول از حساب خریدار کسر میشود . یکی دوتا قدم تا اتمام این پروژه نمانده است . آقایان رضوی - مهرشاد خان - ایمان خان - مهرشاد خان و دیگر خانان انجمن این نکات را یک تحلیل فنی بفرمایند . ما در خدمتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razavi_m ارسال شده در اسفند 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2011 دوستانی که تست می کنند، اگر قبلا ماژول سامان که برای پرستا 1.3 نوشته شده رو نصب کرده اند، حتما اون رو از حالت نصب خارج کنند و در داخل دیتابیس یک جدول به نام ps_module_samanpayment دارد، این جدول را نیز حذف نمایند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 ماژول با تغییرات مجددی که آقای ررضوی اعمال نمودند تست شد . اینبار در همان ابتدای کار یعنی اتصال به بانک سامان باید چنیدن بار صفحه را رفرش نمود تا اتصال برقرار گردد .در تست دیشب من 2-3 بار رفرش کردم گفتم شاید به خاطر اینترنت باشد به همین خاطر به آن اشاره نکردم.به جرات باید 6-7 بار رفرش گردد . با این که سرعت اینترنت من 512 کیلوبایت هستش . اما خبر خوب وقتی به سختی وارد بانک سامان میشود .ماژول به درستی کار میکند . و مراحل تایید در فروشگاه را نیز بدرستی طی میکند . مشکلات دیشب ماژول نیز برطرف شده است . تبریک به آقای رضوی و دوستان پیگیر کار این ماژول . فقط خواهشا مشکل این ورود به بانک را رفع کنید که نیاز به این رفرش های متعدد نباشید .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razavi_m ارسال شده در اسفند 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2011 چون نسخه 1.4 مهرشاد خان تغییر یافته نسخه 1.3 است، نام جدول مورد استفاده در ماژول یکسان است، ولی در نسخه 1.4 فعلی در فیلدهای جدول تغییراتی دارد که چون جدول قبلی وجود دارد، تغییرات جدید اعمال نمی شود. و در نتیجه ماژول جدید به درستی عمل نمی کند.دوستانی که ماژول 1.4 مهارشاد خان رو نصب کرده اند، برای استفاده از ماژول جدید لطفا جدول ps_module_samanpayment را حذف و یا تغییرات جدید را در ان اعمال کنند. اشکال در عمل نکردن جاوا اسکریپت است که فرم به بانک ارسال نمی شود، (البته روی قالب پیشفرض پرستا مشکلی ندارد) دیشب با firebug به صورت دستی فرم را ارسال می کردم.توضیحات بیشتر:ار تابع زیرsetTimeout("document.forms.frmsaman.submit();",10);برای ایجاد یک تاخیر 10 میلی ثانیه و سپس ارسال اطلاعات به بانک استفاده شده است.(شاید با افزایش این زمان مشکل در فروشگاه شما حل شود)به دلایلی این تابع عمل نکرده و فرم ارسال نمی شود، البته می توان راههای جایگزینی مانند کلیک یک دکمه برای ارسال اطلاعات به بانک استفاده کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2011 پس ماژول با اخرين تغييرات و به روز رساني ان شااله در دسترس شما عزيزان با سپاس از رضوي عزيز قرار خواهد گرفتو به زودي در بازاچه قرار ميگيرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در اسفند 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2011 چون نسخه 1.4 مهرشاد خان تغییر یافته نسخه 1.3 است، نام جدول مورد استفاده در ماژول یکسان است، ولی در نسخه 1.4 فعلی در فیلدهای جدول تغییراتی دارد که چون جدول قبلی وجود دارد، تغییرات جدید اعمال نمی شود. و در نتیجه ماژول جدید به درستی عمل نمی کند.دوستانی که ماژول 1.4 مهارشاد خان رو نصب کرده اند، برای استفاده از ماژول جدید لطفا جدول ps_module_samanpayment را حذف و یا تغییرات جدید را در ان اعمال کنند. اشکال در عمل نکردن جاوا اسکریپت است که فرم به بانک ارسال نمی شود، (البته روی قالب پیشفرض پرستا مشکلی ندارد) دیشب با firebug به صورت دستی فرم را ارسال می کردم.توضیحات بیشتر:ار تابع زیرsetTimeout("document.forms.frmsaman.submit();"' date='10);برای ایجاد یک تاخیر 10 میلی ثانیه و سپس ارسال اطلاعات به بانک استفاده شده است.(شاید با افزایش این زمان مشکل در فروشگاه شما حل شود)به دلایلی این تابع عمل نکرده و فرم ارسال نمی شود، البته می توان راههای جایگزینی مانند کلیک یک دکمه برای ارسال اطلاعات به بانک استفاده کرد. [/quote'] آقاي رضوي عزيز با سپاس از زحمات شمااين مشكل بدست شما حل ميشه يا اينكه به خاطر قالب من اين مشكل پيش مياد ؟ و خودم بايد بدنبال رفعش باشم ؟اگر اون گزينه كليك يك دكمه باشد كه خيلي بهتر است .با تشكر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niny-goloo ارسال شده در اردیبهشت 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2012 سلاممن که این ماژول رو نصب کردم و مشکلی نداشتم :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirs ارسال شده در شهریور 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2012 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی متاسفانه در برگشت از بانک خطاهایی رو دریافت میکنم و هیچ سفارشی ثبت نمیشه . در حالی که پول از حساب کم شده... ST-ERR-Error in transaction payment not completeTransaction Completed. Go Tracking Order ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس فراوان از برنامه نویس های این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2012 از دوستمون که تست کردند سؤال میکنم و خبرتون میکنم.در ضمن یک نسخه حرفه ای از این ماژول در بازارچه موجوده که اگر عجله دارید میتونید خریداری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در شهریور 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 دوستان برای بنده هم همین ارور را میده که برای آقای AMIRS دادهموقع بر گشت از بانک ST-ERR-Error in transactionpayment not completeTransaction Completed. Go Tracking Order نسخه 1.2.0 که توسط آقای رضوی آماده شده را زا آدرس زیر گرفتمhttp://prestaepayment.codeplex.com/SourceControl/BrowseLatest نسخه پرستا 1.4.6.2با قالب پیش فرض پرستا و نیز هم با فایرغاکس و هم با اکسپلورر تست کردمبا همه همین ارور را میدادلطفآ کاری کنید.ممنون دوستان مشکل حل شد. دوستانی که از ابتدا نسخه 1.2 ماژول را نصب م یکنند که مشکلی نخواهند داشت.دوستان دیگه که قبلآ ماژول دیگر سامان را نصب کرده بودند باید ان را ابتدا از حالت نصب در بیارندسپس آن را حذف کنند.سپس کلمه saman را در دیتا بیس خود جستجو کنند تا همچنین چیزی موجود نباشه و اگر بود ان را حذف نمایند. سپس نسخه جدید را نصب کنند.با موفقیت کار میده و با فایرفاکس و اکسپلورر هم مشکلی نداره. تنها توی فایر فاکس بعد از چند ثانیه به سایت بر می گرده و این می تونه کاربر را دچار مشکل کنه و یا ترقیب به رفرش صفحه کنه.بعد از 6 ثانیه خود صفحه میاد و پرداخت تکمیل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahram333 ارسال شده در شهریور 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 با سلام ما هنوز حتی با انجام کلیه دستورات شما هنوز مشکل داریم و این خطا را میده جز اینکه برای ورود حتمی باید صفحه را رفرش کنید ST-ERR-Error in transactionpayment not completeST-ERR-RefNum is emptyCanceled By UserST-ERR-Canceled By User اینم آدرس سایتمه shop.istgahfani.com اگه خواستید بگید تا من یوزر و پس هاست و فروشگاه را بهتون بدم شاید مشکل همه حل بشه و واقعا ممنونیم بابت زحماتتونs.istgahfani.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2012 دوست عزیز شما دستی پرداخت رو کنسل کردید!!وقتی به سایت بانک میرید پرداخت رو کامل انجام بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mzh_sohrabz ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 با سلام، من هم این مشکل رو دارم برای رفعش باید چکار کنیم ؟ ST-ERR-Error in transaction payment not completeTransaction Not Exist نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 ST-ERR-Error in transactionpayment not completeTransaction Not Existسلام خسته نباشید من هم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشممنتظر هستم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 شما به سایت بانک میرید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 سلام بله به سایت بانک متصل میشود وقتی شماره رو میزنیم و همه چیز اوکی میشه وقتی برمگرده به سایت ارور بالا که نوشتم رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 شما راه زیر رو مطالعه کردید؟ دوستان مشکل حل شد. دوستانی که از ابتدا نسخه 1.2 ماژول را نصب م یکنند که مشکلی نخواهند داشت.دوستان دیگه که قبلآ ماژول دیگر سامان را نصب کرده بودند باید ان را ابتدا از حالت نصب در بیارندسپس آن را حذف کنند.سپس کلمه saman را در دیتا بیس خود جستجو کنند تا همچنین چیزی موجود نباشه و اگر بود ان را حذف نمایند. سپس نسخه جدید را نصب کنند.با موفقیت کار میده و با فایرفاکس و اکسپلورر هم مشکلی نداره. تنها توی فایر فاکس بعد از چند ثانیه به سایت بر می گرده و این می تونه کاربر را دچار مشکل کنه و یا ترقیب به رفرش صفحه کنه.بعد از 6 ثانیه خود صفحه میاد و پرداخت تکمیل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 بله انجام دادم باز هم نشد میشه یکی حل کنه بهم بگه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 این ماژول ظاهرن مشکل داره و باید رفع بشه.تا رفع مشکل از سایر بانک ها استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 1. هیچ پیغامی نمیشه برای زمانی که پرداخت انجام شد یا کنسل شد ست کرد ؟2. وقتی که قیمت بالای صفر است بعد از پرداخت مبلغ از حساب کم میشود ولی در قسمت orders وضعیت اون محصول payment in progress است درصورتی باید payment accepted باشد ؟ (البته اگر قیمت محصول صفر باشد این مشکل نیست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2012 ایمیل برای مشتری ارسال میشه و از این طریق آگاه میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ilyadgonbad ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 با سلامماژول بانک سامان در نسخه 1.4.6.2 نصب گردید اما اتصال به بانک سامان بدرستی انجام نمی شود و پیغامی خطا در سایت بانک سامان با عنوان " فروشنده نزد بانک شناخته شده نيست" ظاهر می گردد قابل ذکر است که مرچنت ما مشکلی ندارد و در سایت و سیستم های دیگر بدرستی در حال کار می باشد.لطفا جهت رفع این مشکل راهنمایی بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .