sepahan ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2014 والا من اومدم ماژول نظراتم که 2.3 بود فک کنم را دیدم زده براش به روز رسانی هست به روز رسانی را زدم شد 2.9 اما دیگه کار نداد و گفت که با ورژن پرستا شما ساز گار نیستورژن پرستا من .1.5.4.1هستاگه میشه ماژول نظرات 1.5 همون قبلی را البته با ترجمه های فارسیش اگه کسی داره اینجا لینک بدهبسیار سپاسگزارم از همکاری شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 از پیوست دریافت کنیدproductcomments.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 ممنون از توجهتونمن بارگذاری میکنم ماژول را و ماژول میاد به قسمت ماژول ها اما وقتی نصب را میزنم پیغام خطا میدهماژول (های) زیر به درستی نصب نشده اند: - productcomments : ونصب نمیشه مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مشکل از اینه که نباید بروزرسانی میکردین ، الان خیلی سخت بتونید درستش کنید . منم همن مشکل رو روی سایتم بهش برخورد کردم و تا الان هم نتونستم حلش کنم . کلا بروزرسانی رو از تنظیمات باید غیرفعال کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 یک بار حذف نصب کنیدفقط دقت کنید که اطلاعات شما از بین میره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 دقیقن چندین بار حذف و نصب کردم اما باز همون پیغام را میده حالا اگه نمیشه یه ماژولی چیزی جایگزین براش سراغ ندارین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 ماژول رایگانی وجود نداره برای اینکاربرای خود من هم همین مشکل هست ، اگه راه حلش رو پیدا کردم به اشتراک میذارم همینجا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 سلامدوستان یه ماژول رایگان از پرستاشاپ انگلیسی دانلود کردم نصب کردم صفحه فروشگاه سفید باز میشه مجبور شدم غیر فعال کنم ماژول رو... ایا مشکل کجاست ؟ضمیمه کردم ماژول روlatestcomments_v0.4.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 شاید به نسخه پرستا شاپتون نمیخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad11 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 ماژول رایگانی وجود نداره برای اینکاربرای خود من هم همین مشکل هست ، اگه راه حلش رو پیدا کردم به اشتراک میذارم همینجا .سلام برای حل این مشکل شما ماژول جایگزین چی پیشنهاد میدید؟اگر نیست چقدر هزینه داره؟ من ماژول نظرات میخوام با امکان ثبت نظر و اصلاح(کم و زیاد کردن نظر ثبت شده) و پاسخگویی به نظرممنون میشم جواب بدیدضمن اینکه اگر راه حلی برای حل مشکل نظرات خود پرستا شاپ پیدا کردید بفرماییدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 دوستان توجه کنید این ماژول بد ترجمه شده ، اسم این ماژول نظرات نیست ، کار این ماژول هم نظر دادن نیست . در اصل این ماژول نقد و بررسی محصول هست که تو بومی سازی بد ترجمه شده . به نقد و بررسی هم که جواب نمیدن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad11 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 دوستان توجه کنید این ماژول بد ترجمه شده ، اسم این ماژول نظرات نیست ، کار این ماژول هم نظر دادن نیست . در اصل این ماژول نقد و بررسی محصول هست که تو بومی سازی بد ترجمه شده . به نقد و بررسی هم که جواب نمیدن .بله دوست عزیز دقیقا میدونم چه ماژولی هست... اگر هم قرار باشه جوابی داده بشه باید عضو سایت شد و جداگانه نظر ثبت کرد.(من گفتم همچین ماژولی میخوام اگر هست و نگفتم این به این شکل هست!!!)اما همین نوشتن نظرات هم کار نمیکنه.روی دیفالت که فقط نفر اول میتونه بنویسه.روی قالب ترمه هم روی مرور خود را بنویسید کلیک میکنی همون صفحه مجدد باز میشه(حالت دو صفحه روی هم) و نمیشه نظری نوشت.اصلا کاری به جواب دادن ندارم!!!فقط دیدم شما هم همین مشکل دارید گفتم شاید راه حلی پیدا کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 http://uupload.ir/files/tmdf_capture7.png سلام دو تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنین1.در قسمت 1 چند مورد برای قسمت نقد و نظرات قرار دادم امتیاز ستاره ای ،اما در صفحه محصول یک المان امتیاز بنام رتبه میاد ،مشکل چی هست؟2.در مورد صفحه محصولات قسمت 2 یک فضای خالی بالای بنر قرار میگره گوششم زده1 وفقط در صفحه محصول میاد برای حذفش باید چکار کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 کسی نظری نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .