msmsms ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلام دوستان،این قسمت از سفارش رو چطور باید توش مطلب بریزم؟ : شرایط خدمات من شرایط استفاده از خدمات را میپذیرم و بدون هیچ قید و شرطی به آنها پایبند میباشم. (خواندن شرایط خدمات) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلامبخش مدیریت >> تنظیمات >> مدیریت محتوا موفق باشید واکنش ها : mohabatshoe و nsm1000 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 سلامتو بخش مديريت>>>ابزارها>>>cmsتو پرستا شاپ 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 سلامتو بخش مديريت>>>ابزارها>>>cmsتو پرستا شاپ 1.4ممکنه بگین این صفحه کجاست ؟ من پرستا 1.6 دارم و در قسمت تنظیمات > مدیریت محتوا میرم یه همچین صفحه ایی واسم وجود نداره ؟ و وقتی تو بخش کاربری کلیک میکنم اررور 404 میده که همچین پیجی موجود نیست !!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 سلام . اگه صفحه ای به نام " شرایط و ضوابط استفاده" توی مسیر گفته شده ندارید . از طریق دکمه افزودن صفحه جدید محتوا یک صفحه جدید ایجاد کنید و مطالبتون و قوانین رو داخل قرار بدین . بعد به منو تنظیمات 》 سفارشات برید . در این صفحه بخشی هست به نام " صفحه مدیریت محتوا برای شرایط و ضوابط " که میتونید اون صفحه ای که ایجاد کردین رو اینجا انتخاب کنید . موفق باشید . واکنش ها : mohabatshoe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosseinghpn ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 سلام . اگه صفحه ای به نام " شرایط و ضوابط استفاده" توی مسیر گفته شده ندارید . از طریق دکمه افزودن صفحه جدید محتوا یک صفحه جدید ایجاد کنید و مطالبتون و قوانین رو داخل قرار بدین . بعد به منو تنظیمات 》 سفارشات برید . در این صفحه بخشی هست به نام " صفحه مدیریت محتوا برای شرایط و ضوابط " که میتونید اون صفحه ای که ایجاد کردین رو اینجا انتخاب کنید . موفق باشید . سپاسگزارم. مطلبتون خیلی بدرد خورد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .