hidden ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلامدوستان در پرستا 1.5.4.1 که الان نصب کردممحصول رو درج میکنم و بهش یه شاخه میدم مثلا خانهتو لیست محصولات لینک محصول به شکل تصویری که ضمیمه کردم میشهچطوری میشه اون خانه رو برداشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 شما چرا گیر دادین به برداشتن فقط ؟! چون اون محصولتون تیک شاخه خانه رو داره ، اون خانه اونجاست . تیک خانه رو بردارین درست میشه . علاوه بر اون میتونید از بخش تنظیمات/سئو تغییراتی در آدرستون بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 شما چرا گیر دادین به برداشتن فقط ؟! چون اون محصولتون تیک شاخه خانه رو داره ، اون خانه اونجاست . تیک خانه رو بردارین درست میشه . علاوه بر اون میتونید از بخش تنظیمات/سئو تغییراتی در آدرستون بدین .مخلص اقا بهمنداداش دقت کردید !من همیشه میخوام یه چیزی رو بردارم.. داداش من تیک خانه رو مثلا بر میدارم بعد تیکه یه شاخه دیگه مثلا option-206 رو میزنمبعد لینکش میشه :www.iroption.com/new/option-206/cruise-control-206-207.htmlمیخوام اینطوری بشهwww.iroption.com/new/cruise-control-206-207.htmlدر واقع میخوام توی شاخه مورد نظرم باشه و عضو اون شاخه باشه اما توی لینک اینطوری نمایش نده... چطوری این کار امکان پذیر هست ؟من قبلا 1.4.6.2 استفاده میکردم ارتقا دادم با مشکل مواجه بود مجبور شدم الان 1.5.4.1 نصب کردم و دارم دستی تک تک محصولات رو میزنم میخوام لینک ها مثل قبل باشه که توی گوگل یا جاهایی که اگهی دادم لینک مثل قبل باشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 از بخش تنظیمات / سئو ، پایین این صفحه ساختار لینک صفحات محصول رو میتونید عوض کنید به دلخواه و قسمت شاخه رو بردارید به راحتی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلامبهمن جان جواب دادند دیگهاز مدیریت میتونید تغییرش بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 از بخش تنظیمات / سئو ، پایین این صفحه ساختار لینک صفحات محصول رو میتونید عوض کنید به دلخواه و قسمت شاخه رو بردارید به راحتی .بهمن عزیز متاسفانه نمیدونم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم و چه اطلاعاتی جایگزین کنم ممنون میشم لطف کنید کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 دیگه مشخصه ، نوشته مسیر به سوی محصولات ، هر چی توش هست پاک کنید و اینو جایگزین کنید توش : {id}-{rewrite}{-:ean13}.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 دیگه مشخصه ، نوشته مسیر به سوی محصولات ، هر چی توش هست پاک کنید و اینو جایگزین کنید توش : {id}-{rewrite}{-:ean13}.htmlهمین کارو کردم ارور میده Keyword "{categories}" required for route "category_rule" (rule: "{id}-{rewrite}{-:ean13}.html") نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 تو کادر اولی اینو بنویسید ، مسیر به سوی محصولات . اونیکه دادم رو تو کادر اولی که نوشته مسیر به سوی محصولات اگه کپی کنید درسته و خطایی هم نمیده . من روششو گفتم جایی هم که باید بنویسید هم گفتم ، موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 بهمن عزیز لینک درست شد اما وقتی لینک رو با www میزنی ارور میده که صفحه یافت نشددر قسمت seo url-----------دامنه فروشگاه iroption.comدامنه SSL iroption.comBase URI : /new/-----------یه سوال دیگه هم داشتمالان یه شاخه دارم به اسمwww.test.com/optionزیر شاخه هم دارم به اسم option-206لینک رو به این صورت نشون میدهwww.test.com/option/option-206میخوام اینطوری نشون بدهwww.test.com/option-206 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 اینا مهم نیست تو بحث سئو . به این کارهای شما میگن over optimazition . تو گوگل این کلمه رو جستجو کنید . اینکار تندروی در بحث سئو هست که نتیجه برعکس خواهد داد براتون . میانه رو باشید در هر کاری که بهترین نتیجه رو میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 بهمن عزیز لینک درست شد اما وقتی لینک رو با www میزنی ارور میده که صفحه یافت نشددر قسمت seo url-----------دامنه فروشگاه iroption.comدامنه SSL iroption.comBase URI : /new/-----------یه سوال دیگه هم داشتمالان یه شاخه دارم به اسمwww.test.com/optionزیر شاخه هم دارم به اسم option-206لینک رو به این صورت نشون میدهwww.test.com/option/option-206میخوام اینطوری نشون بدهwww.test.com/option-206عزیز بحث سئو نیست تو بیش از 20 سایت اگهی دادیم همه جا لینک های قدیمی رو ثبت کردیم چندین اگهی ویژه لینک دار داریم که لینک قدیمی دارند نمیتونم تغییر بدم... ممنون میشم جواب پست نقل و قول شده رو هم بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 خود پرستا تشخیص میده و شماره رو منتقل میکنهنگران نباشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامدوستان مسیر به سوی شاخه در بخش seo url به این صورت هست {categories:/}{rewrite}/مسیر به سوی شاخه با ویژگی فیلتر انتخاب شده برای بلوک ماژول جستجوي لايه اي {rewrite}/filter{selected_filters}/شاخه ها رو اینطوری نشون میدهwww.iroption.com/shop/option/option-206یعنی هم شاخه مادر که option هست هم زیر شاخه رو option-206 میخوام اینطوری نمایش بدهwww.iroption.com/shop/option-206ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 {categories:/} باید بشه {category:/} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 دانوش جان {categories:/}{rewrite}/ رو به {category:/}{rewrite}/ تغییر دادم... اما ارور زیر رو داد Keyword "{categories}" required for route "category_rule" (rule: "{category:/}{rewrite}/") نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 اگر این خطا رو میده اجباری هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 ببخشیدد دانوش عزیزمشکلی که هست لینک اینطوری هستhttp://www.iroption.com/shop/option/option-samand/برای همین کل محصولات همه شاخه ها رو نمایش میده...اما وقتی اینطوری وارد میکنیwww.iroption.com/shop/option-samand/فقط محصولات اون شاخه رو نمایش میده... چطوری میشه لینک رو جوری داد که شاخه و زیر شاخه رو با هم نمایش نده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 من راه حل رو که گفتم، تست هم کردم درست هست و نباید خطا بده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 عزیز من از ماژول حذف id محصول استفاده میکنم میتونه مشکل ا اون باشه... اخه میخوام فقط شاخه رو بدون زیر شاخه نمایش بده..هیچ راهی نیست !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 دوست خوبم تا مشکلتون مشخص نشه نمیشه کمکی کرد. باید ببینید آیا مشکل از همون ماژوله یا خیر چون راه حل گفته شدهحالا اگه مشکل از اون ماژول باشه ولی بازم بخواین فقط شاخه رو نشون بده نیاز به بررسی فنی دارید چون تا دیده نشه هیچ راهکاری نمیشه ارائه داد پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 دوست خوبم تا مشکلتون مشخص نشه نمیشه کمکی کرد. باید ببینید آیا مشکل از همون ماژوله یا خیر چون راه حل گفته شدهحالا اگه مشکل از اون ماژول باشه ولی بازم بخواین فقط شاخه رو نشون بده نیاز به بررسی فنی دارید چون تا دیده نشه هیچ راهکاری نمیشه ارائه داد پیروز باشیدداداش نمیشه ماژول منوی افقی و ماژول شاخه ها رو ویرایش کرد ؟ که زیر شاخه های شاخه مادر رو نمایش نده ؟شاید این بخش از منوی seo url قابل تنظیم نیست و نیاز به تغییرات در 2 ماژول شاخه ها و منوی افقی بالا هست.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 خیر اونا با استفاده از دستور مسیر رو پیدا میکنن و به صورت مستقیم بهشون آدرس داده نشده که بشه توی منو تغییرش داد. وابسته به تنظیمات سئو هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 سلام برای حذف required ایدی چیکار باید کرد؟ این ماژول رو نصب کردم https://github.com/wayann/PrestaShop-modules-CleanURLs/ required ایدی رو برمیداره و به جاش rewrite رو اجباری میکنه. برای حل این موضوع راهی هست که اجبار ایدی رو برداشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .