mosafer ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 سلام وقت بخیرمن جدیدا یه سایت راهندازی کردم وقتی باگوشی صفحه سایت روباز کنم صفحه سفیدمیادوفقط شاخه ها هستن نه کالاهاهستن نه عکساشون نه چیزای دیگه ماژول های مربوط به موبایل رو فعال وغیرفعال کردم ولی حل نشدممنون میشم سریعتر یکی راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 تنظیمات / قالب . در این صفحه قابلیت قالب موبایل رو غیرعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 صفحه موبایل در صورتی درست نشون داده میشه که امکان فشرده سازی جاوااسکریپت غیرفعال باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .