saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلام آقا یکی لطف کنه این قالب موبایل وب سایت منو چک کنه احساس میکنم مشکل داره مشتری ها هم نمیتونن سفارش با گوشیشون بزارن ممنون میشم من خودم باز میکنم با موبایل صفحات به هم ریخته نمایش داده میشه اگر واقعا مشکل داره در فکر اصلاح باشمhttp://piltanshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 چک کنید ببینید مشکل حل شد؟وقتی فشرده سازی javascript فعال باشه "ccc" باعث بهم ریختگی قالب موبایل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 ممنون شکل ظاهری درست شده ولی امکان خرید اینترنتی نیست در قسمت آدرس ارور میده و فرایند خرید به سادگی انجام نمیپذیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 امروزه دیگه کمتر سایتی از قالب مخصوص موبایل استفاده میکنه ( مخصوصا فروشگاه های اینترنتی ) . بهتره قالبتون رو ریسپانسیو کنید و برای همیشه از شر این گونه مشکلات خلاص بشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 ممنون شکل ظاهری درست شده ولی امکان خرید اینترنتی نیست در قسمت آدرس ارور میده و فرایند خرید به سادگی انجام نمیپذیرهکمی صبر کنید سعید جان چیزی به اتمام کار قالب پلیکان نمونده. فکر میکنم مناسب کار شما باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 بله دقیقا باید قالبو عوض کنم نصف بازدیدام از موبایله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سحرباتری ارسال شده در شهریور 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2019 سلام در قالب موبایل فروشگاه من، دکمه افزودن به سبد خرید میره زیر اون نوار طوسی که توش آیکون های فیلتر و محصولات بازدید شده هست. https://www.saharbattery.com و محصولات هم در سبد خرید در قالب موبایل نشون داده نمیشه،یعنی 4تا محصول انتخاب می کنم می ره داخل سبد میزنه 4 ولی وقتی میزنم روی سبد چیزی نمایش نمی ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2019 درود قالبی که استفاده میکنید از قالب های بازارچه آی پرستا نیست، این موضوع رو با پشتیبان قالب تون در میون بذارید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .