webpa90 ارسال شده در خرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2014 با سلامدرمشاهده محصول که گزینه ای وجود دارد برای گرفتن تعداد از مشتری کلمه تعداد را باید به کیلوگرم تبدیل کنمدر قسمت ترجمه ها->فیلد ها همه تعداد ها به کیلوگرم تبدیل کردم اما ترجمه تغییر نکرددوستان راهنمایی بفرمایند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2014 به طور موقت کامپایل را روشن کنید و کش را خاموش. برای نحوه انجام به بخش سوالات متداول مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webpa90 ارسال شده در خرداد 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 اینگارو کردم اما بازک تغییر نکرد ممکنه ترجمه در جایی دیگر باشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 من نمیدونم کجا رو میخواید تغییر بدیدترجمه فیلد که اون چیزی نیست که شما میخواینترجمه قالب و ماژول رو باید تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webpa90 ارسال شده در خرداد 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 منظورم کلمه تعداد تو این قسمتهhttp://presta-shop.ir/demo/prestashop1541/fa/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%BE%D8%A7%D8%AF/1-%D8%A2%DB%8C%D9%BE%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88.html میشه ببینید و راهنکایی بفرمایید من هرچی تلاش میکنم نمیتونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 در بخش ترجمه باید قالب رو انتخاب کنید و روی پرچم ایران بزنیددر مرورگر کلید ctrl+f رو بزنید برای جستجو در صفحه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webpa90 ارسال شده در خرداد 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 در بخش ترجمه باید قالب رو انتخاب کنید و روی پرچم ایران بزنیددر مرورگر کلید ctrl+f رو بزنید برای جستجو در صفحه Sent from my Xperia using Tapatalk proآخه تو قسمت بومی سازی >ترجمه ها ترجمه قالب نداریمموارد ترجمش به این صورته ترجمههای بخش کاربریترجمههای بخش مدیریتترجمههای پیامهای خطاترجمههای نام فیلدترجمههای ماژولترجمههای PDFترجمههای قالب رايانامه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 ترجمه بخش کاربری رو انتخاب کرده و ترجمه کنید . البته این در صورتی هست که از قالب دیفالت استفاده کنید . اگر قالب دیگه ای استفاده میکنید قضیه فرق میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .