hamedskort ارسال شده در خرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 سلامدیباگ رو روشن کردم این پیغام رو داد لطفا بگین چیکار کنم دوستان خوبFatal error Class 'SoapClient' not found in C:\wamp\www\modules\avalaratax\sdk\classes\DynamicSoapClient.class.php on line 43 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 افزونه soap روی هاستتون نصب نیست.یا ماژول خاصی نصب کردید یا یکی از ماژول های بانکی شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedskort ارسال شده در خرداد 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 سلام رو لوکال نصب کردم این مشکل رو داشتماژول خاصی نصب نکردم من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 سلامباید soap رو در پیکربندی نرم افزار لوکالتون فعال کنید (php.ini) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedskort ارسال شده در خرداد 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 ممنون درست شدمن الان میخام از لوکال انتقالش بدم رو هاست لینوکسانتقال دادم سایت رو و دیتابیساشم ایمپورت کردمبعد رفتم تو فولدر کانفیگ و فایل ستاپ رو ویرایش کردم و اطلاعات دیتابس جدید رو دادم ولی سایت بالا نیومدچیکار باید میکردم که نکردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2014 به جدول ps_shop_url در دیتابیس برید و مقادیر اون رو متناسب با سایتتون اصلاح کنید.اگه بازم بالا نیومد از بخش مدیریت به صفحه سئو برید و روی ذخیره کلیک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedskort ارسال شده در خرداد 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 سلامممنونم ازتونسایت درس شد و بالا اومد ولی هنگام ورود به پنل مدیریت این پیغام رو میدهوجود دارد 1 خطاکارمند وجود ندارد یا پسورد اشتباه است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در خرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2014 سلام از قسمت فراموشی رمز عبور استفاده کنید تا رمز جدید براتون ساخته بشه و ارسال بشه به ایمیلتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 سوالات بی ربط به عنوان تاپیک پاک میشنسوال مرتبط بپرسید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .