Xerxesa ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام من زمانی که عکس برای یک محصول جدید ارسال میکنم عکس به سرور ارسال نمیشه و جالب اینجاست که وقتی بر روی عکس که توی قسمت تصاویر محصول که فقط اسمش میاد کلیک میکنم آدرس یک شاخه مثل "img/p/5/3/53.jpg" رو میده با خطای not found که اصلا چنین شاخهای به اسم 5 توی p موجود نیست . با ftp که چک کردم فقط تا شاخه 4 هست ! مشکل دیگه هم این هست که بعد از زدن کلید ارسال سا ذخیره محصول صفحه زیر ظاهر میشه :/مرسی از کمک. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 مشکل از چند چیز می تونه باشه: 1. نصب یک ماژول یا قالب ناسازگار با این نسخه ی پرستا شاپ2. نصب ناقص پرستا شاپ3. دستکاری در فایل های پرستا شاپ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Xerxesa ارسال شده در اسفند 2، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2011 مرسی از پاسخ من نشان دهنده خطا رو در فایل Config فعال کردم و این خطا رو نشون میده :Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/images.inc.php on line 157 فکر کنم به خاطر این باشه که سرور PHP رو توی مدل Safe-Mode آورده بالا و اجازه اجرای دستور exec() رو نمیده ، فکر کنم تنها راهش تماس با مسئول هاست باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peejay ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 من هم دقیقن همین مشکل دلرم باید چی کار کنم هاستم را عوض کنم ؟؟؟؟ مسول هاستم باز نمیکنه میگه مشکله امنیتی داره !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 واقعا بعضي از مديران هاست نوبرشه عزيز صددرصد مشكل هاستتونهامنيت رو نميتونن تامين كنند بعد مي زنن ويژگي هاي عادي رو مي بندند!!! ارایه هاست خارجی سازگار با پرستا شاپ ویژهی اعضای انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در مرداد 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2012 منم این مشکل رو داشتم ولی انقدر ایمیل زدم به هاستم تا درستش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .