dvdlar2005 ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 من ماژول فروتل حرفه ای خریدم.ولی وقتی کسی درخواست خرید می دهدبعد از مرحله ثبت نام یا ورود کاربر سایت بسیار کند می شود و تا زمانی که کوکی های مرورگر پاک نشود وارد سایت نمی شود .چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 نسخه پرستاشاپ شما چنده؟ اگر طبق محل ارسال پست ۱.۵ هست، نسخه رایگان جدید که حرفه ای رایگان شده هست رو نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در تیر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 آخه من 40 تومن پول دادم .این اوج نامردیه فرستاده شده از GT-I8552ِ من با Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 توجیه شما از نامردی چی هست؟مبلغ این ماژول 34 تومان بوده نه 40 تومان. در دوره ای ماژول حرفه ای غیر رایگان بوده و خریدید و دریافت کردید و استفاده کردیدبعد از آن به درخواست شرکت فروتل این ماژول برای کاربران خریده شد و رایگان شد.اکنون این نسخه موجود بهتر از قبلی است ولی رایگان و حالا شما چه چیزی رو از دست دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .