shakhs ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 سلام دوستانمن پرستا 1.5.4 نصب کردم،تو قسمت ماژول ها ماژول: بلوک بیمه یا به انگلیسی block reinsurance رو اشتباها دکمه حذف نصب رو زدم و وقتی دوباره نصب رو میزنم نصب نمیشه و این پیغام رو میده: ماژول (های) زیر به درستی نصب نشده اند: - blockreinsurance : The version of your module is not compliant with your PrestaShop version.در حالی که خودش نصب بود و ازش استفاده میکردممیشه کمکم کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 نکنه آپدیتش کردین؟ کلا آپدیت نکنید هیچ ماژولی رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakhs ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 آره آپدیتش کرده بودم قبلش،الان چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 وراد دیتابیس بشین و جداول مربوط به این ماژول رو پاک کنید و بعد نسخه قبلی ماژول رو از بسته پرستاشاپ 1.5.4.1 تو پوشه ماژول ها کپی کنید درست میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shakhs ارسال شده در تیر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 مرسی دوست عزیزعجله داشتم چون پرستا رو تازه نصب کرده بودم مشکلی نبود گرفتم از نو نصب کردمببخشید شما آقای نجفی نیستید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 خیر ، آقای نجفی نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
myentessari ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 سلام من هم همين مشكل رو دارم ماژول ها رو آپديت كردمببخشد اسم جداول يا همون تيبل ها رو ميديد كه پاكشون كنيم؟فايل هاي اصلي رو از كجا دانلود كنيم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 با سلامیه سوال در مورد آپدیت ماژول ها داشتمآیا آپدیت ماژول ها مشکلی ایجاد میکنه؟من چند تا ماژول رو آپدیت کردم یکدفعه سایت با ارور داخلی سرور مواجعه شد و کلا سایت باز نمیشه و ارور میدهممنون میشم راهنمایی بفرمائیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 بله آپدیت ماژول ها فعلا به جز در نسخه ۱.۶ باعت از کار افتادن سایت یا ماژول میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 ممنونم دانوش جان.پس باید ماژول های آپدیت شده رو دیتا بیسشو از پی اچ پی ادمین پاک کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 در دیتابیس وارد جدول module بشید و اسمش رو پیدا کنید و پاک کنیدبرای ماژول نظرات آموزش هست. برای بقیه هم به همون شکله Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 دانوش جان من دیتا بیس و هم فایلش رو کلا پاک کردمدیباگ هم روشن هستاما سایت کلا ارور Internal Server Error 500 میده و هیچی باز نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 دیباگ رو روشن کنید ببینید مشکل چی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 دیباگ رو روشن کنید ببینید مشکل چی هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro با تشکردیباگ روشن هستاما دیباگ اروری نشون نمیدههمجا ارور زیر هست و کلاً هیچی باز نمیشه Internal Server Error The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,webmaster@... and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Errorerror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 سلامبه هاستتون تیکت بزنید تا بررسی کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 سلامبه هاستتون تیکت بزنید تا بررسی کنند موفق باشید با تشکرتیکت زدم.گفتم شاید اشکال از ماژول ها باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 با سلاماز پشتیبان هاست بهم گفتن که مشکل از نرم افزار شما هستدر error log پنل هم از .htaccess ظاهراً ایراد گرفتهاگه دوستان عزیز راهنمایی کنن ممنون میشمفایل .htaccess را پاک کردم سایت باز شداما چرا این مشکل پیش اومده بود؟فهمیدم مشکل از کجاستکلاً از watermark بود وقتی حتی دیتا بیسشو پاک کرده بودم و دوباره فایل اصلیش رو از فایل های نصب پرستا شاپ ریختم تا نصب کنم بازم همین مشکل پیش اومدآیا watermark ماژولش مشکلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 نه دوست عزیزمشکلی ندارهاحتمالا از توابعی استفاده میکنه که در هاست شما بسته استمسلمه که مدیر هاست نمیگه ایراد از ماست، شما باید فایل اررور رو ازشون میخواستین تا متوجه بشید که با کدوم تابع مشکل داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .