moghimi ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 با سلام به مدیران انجمن پرستاشاپ فارسی خصوصا دانوش جانیک سوال داشتم گشتم موضوع مطرح نشده بود تاپیک زدمبرای اینکه اپلیکیشن فروشگاه رو بخواییم تهیه کنیم و مشتریان دائمی دانلود کنن و استفاده کنن چه کار باید کرد؟توضیح بیشتر اینکه سایت کافه بازار اپش رو با اسم بازار برای گوشی های اندروید بیرون داده، سایتش جوملاییه، این اپ باید به اینترنت متصل باشه تا بشه خرید بکنهاما اپ همراه بانکها مثل همراه بانک ملت، ملی و... هر درخواست رو با یک پیامک می فرسته و با یک پیامک جواب می ده و خرید و انتقال و... انجام می شهمی شه یک اپ مثل همراه بانک برای سایت داشته باشیم که محصولات شاخه بندی باشه و مشتری یه کد از ادمین بگیره که معرف اشتراکش باشه، خرید رو بدون مراجعه به سایت انجام بده؟خودم فکر می کنم باید این اپ به ماژول بانک متصل باشه، که دو تا درخواست رو به دوجا بده یکی به ادمین یکی به بانک که از حساب مشتری کم کنه به حساب ادمین بریزه. واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 شما خودتون برنامه نویسی اندروید میکنید؟اپ فروشگاه رو نمیشه به اپ بانک متصل کرد و روش اشتباهی استبرای پرداخت باید به مرورگر متصل بشن و پرداخت کنناگر برنامه نویس اندروید باشید میدونید چطور از وب سرویس پرستا خروجی بگیرید برای ساخت اپ Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2014 شما خودتون برنامه نویسی اندروید میکنید؟اپ فروشگاه رو نمیشه به اپ بانک متصل کرد و روش اشتباهی استبرای پرداخت باید به مرورگر متصل بشن و پرداخت کنناگر برنامه نویس اندروید باشید میدونید چطور از وب سرویس پرستا خروجی بگیرید برای ساخت اپ Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلام خیر برنامه نویس نیستمنسخه موبایل رو قالب دیفالت داره ولی مد نظرم یک اپ هست که مشتری بدون نیاز به مراجعه به سایت بتونه خرید از سایت کنههمجین امکانی رو داره پرستا شاپ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2014 خب مشخصه که هیچ اسکریپتی چنین چیزی ندارهسایت های مکملی هستند که اینو ارایه میدند یکیشون shopgate هست که من فقط میدونم چنین قابلیتی داره ولی تستش نکردم واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 سلامماژول شاپ گیت رو خود پرستاشاپ قرار داده.این رو باهاش کار کنید ببینید چطوریه.https://addons.prestashop.com/en/mobile/8936-shopgate.html اگه نصب کردید و راه و روش و خروجی گرفتن apk رو انجام دادید بدید ماهم ببینیم. واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 سلامدوستان اپلیکیشن برای مدیریت پرستا وجود نداره؟ به نظرتون میشه نوشت؟ واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rgsco ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 سلامآقا منم همین سوال داشتمتاپیک این دوستتون بی جواب مونداپلیکیشنی شبیه اپلیکیشن ديجي کالا ميخوام برا پرستا شاپحداقلش اینکه بتونه محصولات و دسته بندی هارو نشون بده آیا چنین اپلیکیشنی برا پرستاشاپ وجود داره؟اندروید باشهماژول شاپگیت کارش چيه؟اگه بخوايم اختصاصی طراحی کنید چقد هزینه داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2015 ماژول رایگان برای اینکار نیست . شاپگیت که تجاری هست و فارسی رو فکر نکنم پشتیبانی کنه . البته توی انجمن اصلی هم دیده بودم درخواست کرده بودن کاربرا و گفته شده بود برای php زیاد نمیشه نرم افزار کارامدی برای اندروید ایجاد کرد . فعلا به نظرم همون بهتر باشه که روی حالت ریسپانسیو قالب ها کار بشه و قالب ها سبکتر بشن . چون معمولا برای فروشگاه بزرگی مثل دیجی کالا یا بامیلو شاید کاربر حاضر بشه اپلیکیشن سایت رو نصب کنه ولی اگه بخواد برای همه سایت ها اپلیکیشن نصب کنه که گوشی ها پر میشه از اپلیکیشن ها و کمتر کاربری حاضر به این کار فکر کنم باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 من هم اکنون در حال ساخت اپلکیشن اندروید پرستا شاپ هستم.یه جورایی تقریبا تمام شدهقصد دارم بعد از اتمام اینجا بزارم تا دوستان استفاده کنند. بزرگترین و مهمترین موضوع این هست که ذکر میکنم :ما یک سری لینک احتیاج داریم که این لینک ها نمایش داده بشه بدون قالب و مازاد اضافه که به صورت موردی ذکر میکنم اساتید زحمت بکشن کمک کنن..... هر یک از این موارد یک فایل باشه تا راحت لینک بشه به کل سایت و در ضمن به صورت تنها و بدون قالب باشدمثلا : http://ipresta.ir/mahsolat.php1- فقط نمایش شاخه محصولات را نمایش بده2-فقط جستجو باشه تو صفحه3-فقط تماس با ما باشه4-فقط یک متن باشه که مشخص کنه کاربر تو سایت هست مثلا " خوش آمدید آقا بهمن" فقط همین و وقتی هم وارد نشده بزنه " ورود به حساب" یا یک همچین چیزی بقیه قسمت ها نیاز نیست و اکثرشون رو میشه با پرستاشاپ هماهنگ کرد و یا.... من حتی به این موضوع هم رسیدم که یکی از دوستان فرمودن قالب مخصوص موبایل رو جوری ساده طراحی کنیم و بعد ازش استفاده کنیم ولی اولین عیب اینه کهاگر کاربر توسط بروزر به سایت مراجه کنه افتضاح میشه چون قالب نداره و سادس یا ......لطفا راهنمایی کنید.از اساتید در خواست میکنم تا در صورت امکان چهار مورد بالا برای این اپلکیشن ساخته بشه امیدوارم خود شما هم خوشتون بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 سلامقطعا اپلیکیشن های html5 فاقد استانداردهای لازم برای کار فروشگاهی هستند. ساخت دو اپلیکیشن یکی برای فروشگاه و دیگری برای بخش مدیریت به صورت حرفه ای در برنامه قرار گرقته تا پرستاشاپی های عزیز با قیمت مناسب بتونن اپلیکیشن درخور نام پرستاشاپ را تهیه و استفاده کنند. به محض اینکه اپلیکیشن به مرحله ای برسه که مورد تائید باشه حتما معرفی خواهد شد. منتظر خبرهای بعدی در این زمینه باشید. موفق باشید واکنش ها : mobah، mehranjo، Hamid2day و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 از راهنمایی شما ممنونم من اپلکیشن رو ساختم مشکل فقط بانکmsql سایت هست که اگر هر دو به یکی msql وصل میشد خوب بود. میشه من از سایت کپی بگیرم تو یه فولدر بریزم و بانک msql هر دو را یکی قرار بدم.یابانک بیرونی و داخل فولدری را به هم وصل کنم . لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2015 عذر میخوامراهی وجود داره که با یک بانکmsql دو تا سایت رو چنج کرد(تو سایت اصلی و یک فولدر داخل همون سایت .....هردو یک بانکmsql داشته باشن)همون تور که گفتم برای ساخت اپلکیشن احتیاج هستنمونه : دانلود مستقیم نسخه اندروید فروشگاه روی گوشی و تبلت برای سهولت در استفاده کاربران عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2015 مرا در بهبود این اپلکیشن یاری کنیدنمونه : دانلود مستقیم نسخه اندروید فروشگاه روی گوشی و تبلت برای سهولت در استفاده کاربران عزیز لینک در کافه بازار قرار گرفته با امکان خواندن اخبار و روزنامه ها و کم حجملینک در کافه بازارhttps://cafebazaar.ir/app/Morteza.M.Mory/?l=faسعی میکنم چند تا عکس هم براتون قرار بدم برخی از امکانات :کم حجم و سرعت بالاقابلیت تماس تلفنی با پشتیبانی یا مشاوره قبل خرید ازما( در قسمت تماس با ما )جستجو در فروشگاه برای سهولت شماخرید آنلاین و پرداخت امننمایش سبد خرید و فاکتور آنلاینمحاسبه هوشمند بسته پستی شماسفارشات شما در لیست هوشمندصورتحسابهای کلی و جزییایجاد حساب کاربری جدیدقدرت مقایسه محصولات برای کاربردریافت 55 سایت خبری وروزنامه آنلاین داخلی به زبان فارسی و عربی و انگلیسینمایش لیگ برتر و وضعیت آب وهوانمایش نرخ ارز و طلا از مرجعخواندن روزنامه های کشوری با سرعت بالا و آنلاین مرا در بهبود این اپلکیشن یاری کنید واکنش ها : karimi54 و m like mother 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karimi54 ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 سلام راهنمایی میکنید برای ساخت برنامه اندرویدی مشابه شما؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- فروشگاه های پرستاشاپ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------فروشگاه پرستاشاپنرم افزاراندروید فروشگاه پرستاشاپنمایش سایت و فروشگاه شما در اپلکیشن اندروید , برای سهولت استفاده از فروشگاه و یک خرید سریع و امن و آسان در فروشگاه شما , دسترسی آسان و کاربری آسان را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورید.برخی از امکانات :کم حجم و سرعت بالانمایش روند بارگذاریقابلیت نظر سنجی وتماس با مدیران و پشتیبانی یا مشاوره قبل خرید ازفروشگاه( در قسمت تماس با ما )جستجو در فروشگاه برای سهولت شماخرید آنلاین و پرداخت امن نمایش سبد خرید و صدور فاکتور آنلاینمحاسبه هوشمند بسته پستی شماسفارشات شما در لیست هوشمندصورتحسابهای کلی و جزیی ایجاد حساب کاربری جدیدقدرت مقایسه محصولات برای کاربردریافت 55 سایت خبری وروزنامه آنلاین داخلی به زبان فارسی و عربی و انگلیسینمایش لیگ برتر و وضعیت آب وهوانمایش نرخ ارز و طلا از مرجع خواندن روزنامه های کشوری با سرعت بالا و آنلاین این نرم افزار قابلیت خواندن اخبار از اینترنت را دارد و در نگاه کلی کار با نرم افزار بسیار ساده می باشد .قابلیت اجرا در تمام گوشی ها و تبلت ها با سیستم عامل اندروید نمونه:https://cafebazaar.ir/app/Morteza.M.Mory/?l=fa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------مدیریت فروشگاه های پرستاشاپ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پرستاشاپwww.prestashop.comنسخه فارسی ساخت و استفاده از فروشگاه پرستاشاپ رایگان و سورس باز PHP هست.مدیریت فروشگاه های پرستاشاپ برای مدیرانی که سریع و آسان و ایمن میخواهند به امور فروشگاه سرکشی کنند .این نرم افزار پرستاشاپ با امنیت بالا در ورود به برنامه و حفاظت از آدرس ها در اختیار شما قرار گرفته.اسکریپتی بسیار قوی و رایگان که توسط سایت Prestashop.com ساخته شده است كه با ويژگي Opensource بودن آن و كدنويسي قوي PHP از بهترين سيستم هاي فروشگاهي جهان به شمار مي آيد كه در سال 2010 ، 2011 و 2012 و 2013 و 2014 و 2015 موفق به دريافت جايزه بهترين فروشگاه ساز در جهان گرديد. اين سيستم فروشگاهي با قابليت انعطاف پذيري بالا و استاندارد كدنويسي بسيار قوي و ويژگي هاي متحير كننده خود به همراه SEO قوي با كنار زدن تمام رقباي خود بهترين سيستم فروشگاهي است با كنترل پنل مديريتي خيره كننده اي كه هر مدير فروشگاهي در آرزوي آن بود.سایت پرستا شاپ : https://www.prestashop.com/enانجمن فارسی زبانان دنیا :https://www.prestashop.com/forums/forum/164-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-persian/ برخی از ویژگیها :بسیار ساده و سریعبدون نصب و فعالسازی , ماژول محافظ از آدرس هاحفاظت از برنامه در حین ورود ( رمز گذاری شده)تایید خودکار و ورود سریع به پیشخوانامکان خروج از حساب به سهولتنمایش سریع پیشخوان( آمار , فروش , موجودی,سفارش ... )دسترسی به کل مدیریت و قسمتهای مختلفبارگذاری سریع و کم حجم در پیشخوان به زودی در کافه بازار منتشر خواهد شد :https://cafebazaar.ir/developer/mobah/ ما را ازنظرات خویش بی نصیب نکنید و برای بهبود این نرم افزار ما را یاری کنید .مرجع : www.prestashop.com09198510360با تشکر مرتضی بهمنی واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 خیلی عالیه واقعا پرستا این اپ رو کم داره اگر گروه پرستاشاپ فارسی زحمتش رو بکشند بدون شک خیلی پر طرفدار خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 سلام . ایول دست تون درد نکنه ... البته من فعلا نیازی ندارم و استفاده نکردم که نظراتم رو بگم ... اما از زحمتهایی که کشیدید تشکر و سپاس برنامه سبزی فروشی هم داشتید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 سلام . ایول دست تون درد نکنه ... البته من فعلا نیازی ندارم و استفاده نکردم که نظراتم رو بگم ... اما از زحمتهایی که کشیدید تشکر و سپاس برنامه سبزی فروشی هم داشتید ! برنامه پرستاشاپ در حال حاضر کمی بهتر هم شده. https://cafebazaar.ir/app/Morteza.M.Mory/?l=fa برنامه سبزی فروشی هم در حال ارتقا هست . این هم بزودی آپدیت میشه. سفارش برنامه اندروید داشتید در خدمتیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2017 سلام بنده هم کاندید خریدار اپلیکیشن اندروید هستم برای فروشگاه خودم لطفا اخبار بزارید کی اماده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در مهر 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2017 بنظرم برای پرستاشاپ حتما می بایست aap در بیاد که برنامه نویسان اندورید بتونند روش کار کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
royka_ir ارسال شده در اسفند 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2017 یعنی میشه یه ماژول هم واسه تبدیل پرستا بیاد به اپ ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مهر 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2018 سلام دوستان من لینک دیتابیس محصولات و قیمت و عکس های محصولات رو از کجا باید پیدا کنم؟ یکی از دوستان میخواد برام اپ بنویسه اینا رو در خواست داده . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2018 شما باید از بخش پارامترهای پیشرفته - وب سرویس یک وب سرویس جدید با دسترسی های مورد نیازتون ایجاد کنید و لینک وب سرویس ایجاد شده رو همراه با کلید (Key) اون به طراح اپلیکیشن بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در اسفند 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2018 سلام برنامه ای وجود داره که بشه مدیریت محتوا و محصولات پرستاشاپ رو انجام بده؟ بدون اینکه من به محیط ادمین سایت وارد بشم و از طریق سایت محصول وارد کنم، از طریق برنامه و بدون ورود به محیط ادمین محصولاتم رو وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2018 سلام برنامه ای وجود داره که بشه مدیریت محتوا و محصولات پرستاشاپ رو انجام بده؟ بدون اینکه من به محیط ادمین سایت وارد بشم و از طریق سایت محصول وارد کنم، از طریق برنامه و بدون ورود به محیط ادمین محصولاتم رو وارد کنم سلام بله. این لینک رو مشاهده کنید: https://ipresta.ir/landing/p/store-manager/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .