djsnowman ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 سلام من ورژن پرستام 1.5.4.1 و زمانیکه میخواهم ماژول Google sitemap را که داخل پرستا بود را نصب کنم این ارور را میدهد- gsitemap : The version of your module is not compliant with your PrestaShop version. داخل ورژن اصلی پرستا هم نبود و ظاهرا پولی هست.ولی مثل اینکه خیلی از دوستان نصب کردند.لطفا کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 شما این ماژول رو آپدیت کردین کلا آپدیت نکنید ماژول ها رو چون از کار میفتن در 90 درصد مواقع . از بسته زیپ پرستاشاپ ، ماژول قبلی رو جایگزین کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 شما این ماژول رو آپدیت کردین کلا آپدیت نکنید ماژول ها رو چون از کار میفتن در 90 درصد مواقع . از بسته زیپ پرستاشاپ ، ماژول قبلی رو جایگزین کنید .تا اونجاییکه یادمه من چیزی را آپدیت نکردم! ماژول هم در قالب ترمه بود و داخل بسته زیپ فارسی و انگلیسی ورژن 1.5.4.1 موجود نبود.از کجا باید بردارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 ماژول نقشه سایت داخل قالب ترمه چیکار میکنه هیچ قالبی ماژول نقشه سایت نداره . من ضمیمه کردم از اینجا بردارید .gsitemap.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .