farzad.dm ارسال شده در مرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2014 با سلام دوستان در ماژول وفاداری همه چیزو تنظیم کردم و امتیاز در صورتی تعلق میگیره که سفارش به پرداخت تایید شده تغییر کنه اما وقتی سفارش رو تغییر میدم همچنان وفاداری در حساب کاربر منتظر تایید هستنمیدونم مشکلی داره یا من راهشو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ورژن 1.8 و پرستاشاپ 1.5.4.1 ورژن 1.10 رو هم تست کردم اونهم همین مشکل رو داره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2014 (SOLVED) با سلام مجدد بعد از دو روز سعی بلاخره مشکل برطرف شد گویا ورژن 1.8 ماژول وفاداری این مشکل داره و ورژن 1.10 که برای آپدیت در لیست ماژول ها هست از 1.8 هم بدتره راه حل : 1.ماژول قبلی رو حذف کنید (می توانید قبل از حذف فایل ترجمه خودتونو نگه دارید چون روی ماژول جدید که نصب می کنید کار میکنه) 2.ماژول وفاداری اصلاح شده ورژن 1.15 که برای دانلود قرار میدم رو دانلود کنید و نصب کنید 3.برای اطمینان بعد از نصب یک بار ماژول رو ریست کنید (من خودم بعد از یک بار ریست کردن جواب گرفتم) تست شده روی پرستاشاپ 1.5.4.1 با تشکر و موفق باشیدloyalty1.15.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2016 سلام من از ورژن v1.2.9 استفاده میکنم وقتی روی " امتیاز من را به کوپن تبدیل کن " کلیک میکنم به لینک زیرhttp://www.iroption.com/shop/module/loyalty/default?process=transformpointsصفحه رفرش میشه و کوپنی ایجاد نمیشه توی لیست کوپن ها نوشته " هنوز هیچ کوپنی نیست. " در صورتی ک کوپن رو توی قوانین خرید دیدم ایجاد شده وقتی محصول جدید هم به سبد خرید اضافه میکنی کد اومده و متن ک ضمیمه شده.چطوری میتونم به لیست کوپن ها اضافه کنم !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .