mahdirabbani ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلام دوستان می خواستم بدونم برای حذف امضای پرستاشاپ از ایمیل های ارسالی ، به جز حذف دستی از توی فایل های پوشه ی mail راه دیگه ای هم وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 باید دستی ویرایش کنید . راه دیگه ای وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hezavei ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 تا جایی که من می دونممنوی بومی سازی بعدش ترجمه و بعدش رایانامه های ارسالی و به راحتی می تونید ویرایش کنید!من خودم از همین طریق ویرایش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hmisland ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 راه ساده اینه که فولدر mail را کلا با notepad++ باز کنید، جستجو و جایگزین بزنید، یکی برای url و یکی دیگه برای لغت پرستاشاپ32 ایتم جایگزین میکنه. واکنش ها : alirezaramezan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .