emobin ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 برای ثبت نظر وقتی دکمه ی ارسال رو می زنم هیچ اتفاقی رخ نمی دهد. پرستا 1.5.4.1ماژول نظر 2.3 دیگه کلافه شدم از بس گشتم.. دوستان قبلا کسی با این مشکل رو به رو شده..؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 خیلی از دوستان اصلا شیوه کار ماژول نظرات رو نمیدونن . وقتی کسی نظری ثبت میکنه ، این کار به صورت ایجکس هست و نظرش ثبت میشه . برای اینکه نظر اون شخص نشون داده بشه ، باید به پیکربندی ماژول نظرات برین و اون نظر رو تایید کنید تا نمایش داده بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emobin ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 خیلی از دوستان اصلا شیوه کار ماژول نظرات رو نمیدونن . وقتی کسی نظری ثبت میکنه ، این کار به صورت ایجکس هست و نظرش ثبت میشه . برای اینکه نظر اون شخص نشون داده بشه ، باید به پیکربندی ماژول نظرات برین و اون نظر رو تایید کنید تا نمایش داده بشه .خوشبختانه بنده می دونم این ماژول چطور کار می کنه .. اگر به دقت می خوندید می دیدید.. گفتم وقتی دکمه ارسال رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ پیامی ارسال نمیشه و هیچ چیزی در بخش مدیریت هم نمی آید.. لفا اگر کسی می تونه کمک کنه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 آدرس سایت هم که نذاشتین ، دوستان چجوری کمک کنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siav85 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلام ..من هم همین مشکل رو دارم. بعد از زدن ارسال پنجره ارسال نظر بسته میشه و جمله هنوز نظری ارسال نشده نمایش داده میشه و در صفحه مدیریت هم هیچ اتفاقی نمی افته ..البته سایت من هنوز رو لوکال هست و دارم با تم ترمه کار میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 توی پیکربندی ماژول نظرات هیچ نظری برای تایید نمیبینید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 سلامدر اینکه قسمت نظرات فروشگاه های پرستا شاپ یکی از بزرگترین ایرادات این فروشگاه ساز هست شک نکنیددر بهترین حالت هم کارایی آنچنانی ندارهدرصورتی که برای فروشگاه این مورد خیلی مهمهباید قبول کرد یکی از ایرادات پرستا همینه-وگرنه با این حال،بازم پرستاشاپ بهترینه:-) اول ایرادات کلی را بگم:1)نظر وقتی ثبت میشه نه اطلاع رسانی نه هیچ اتفاقی در پنل نمی افته!مدیر باید هر روز یا روی چندبار به ماژول مربوطه سر بزنه تا ببینه کسی نظری داده یا خیرزمان خیلی مهمه که در این پروسه تلف میشه2)امکان نقل قول توسط مدیر نیست3)وقتی هم به ماژول رفتیم،باید ببینم کدوم محصول هست و خودمون به اون مسیر بریم تا ببینیم تظر چی بوده! و اما ایرادات قسمت نظرات سایت بنده-که فکر کنم خیلی حاده:-(علاوه بر موراد بالااین لینک را ببینید:http://www.33pol.net/lumia-1520-accessories/78-screen-lumia-1520-guard.htmlهر محصول،نظر اول را میشه نوشتولی وقتی یه نظر ثبت شد،دیگه نمیشه نظر دادمثلا این محصول را ببینید که یک نظر ثبت شده:http://www.33pol.net/cable-batteries/29-cabl-mhl-tv-note-2-s-iii-samsung.html یه جوری اطلاع رسانی هم بشه خوبهخلاصه بگید چیکار کنیم!؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 سلامدر مواردی که ذکر کردید حق باشماست و البته طبیعیه که ماژولهای پیشفرض خیلی پیشرفته نباشندمیتونید درخواست بدید یه ماژول حرفه ای براتون نوشته بشه در مورد سایت خودتون هم به نظر میرسه که مشکل از قالبتون باشهنیاز به بررسی دقیقتری داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 درواقع این ماژل برای ثبت نقد و بررسی (review) هست و نه پرسش و پاسخ در مورد محصول.بنابراین شاید این ماژول بد نام گذاری شده ولی کارش با تبادل نظر متفاوته. به review پاسخ نمیدن و فقط اجازه ثبت میدن. مشکل دوم هم به نظر از قالب هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 درواقع این ماژل برای ثبت نقد و بررسی (review) هست و نه پرسش و پاسخ در مورد محصول.بنابراین شاید این ماژول بد نام گذاری شده ولی کارش با تبادل نظر متفاوته. به review پاسخ نمیدن و فقط اجازه ثبت میدن. مشکل دوم هم به نظر از قالب هست.خب پس برای پرسش و پاسخ یا همون نظرات چیزی نیست!این که بدتر شد:-) راه حل مشکل دوم چیه!؟قالب که دیفالتهچیکار کنم!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 برای مشکل دوم دوستان دیگه باید بگن مشکل دارن یا نه. تا بفهمیم مشکل از سایت شماست یا همه دارن.برای اطمینان میتونید یک بار بازنشانی کنید (اطلاعات و نظرات همه پاک خواهند شد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad11 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 برای مشکل دوم دوستان دیگه باید بگن مشکل دارن یا نه. تا بفهمیم مشکل از سایت شماست یا همه دارن.برای اطمینان میتونید یک بار بازنشانی کنید (اطلاعات و نظرات همه پاک خواهند شد)سلام من هم همین مشکل رو از روز اول داشتم و الان ۹ ماه هست درگیر همین مورد هستم.نظرات روی قالب دیفالت فقط نفر اول میتونه ثبت کنه و در قالب ترمه هم وقتی روی مرور خود را بنویسید کلیک میشه همون صفحه مجدد باز میشه و امکان ثبت نظر نیست.چندین مرتبه بازنشانی کردم و چندین مرتبه ماژول رو کلا حذف و مجدد در هاست ریختم اما فایده نداشت!!به نظر شما راه حلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 مشکل من جالب تره. وقتی می زنم روی «مرور خود را بنویسید» و عنوان و نظر رو می نویسم، این 3 تا خطا میاد: Title is incorrectComment is incorrectمحصول مورد نظر یافت نشد!!!!! عکسش رو پیوست کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 مرورگر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلاممتاسفانه بدون بررسی نمیشه نظر دقیق دادآپدیت نکردید ماژول رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 اولش هم همینطوری بود گفتم شاید آپدیت کنم درست بشه که هیچ فرقی نکرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 شما روی لوکال نصب کنید ببینید همین مشکل وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad11 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلامممنون میشم اگر راه حلی برا مشکل من هم هست بفرمایید.منم مشکل نظرات رو تو همین سربرگ و سربرگ دیگری مطرح کردم کسی پاسخ نداد!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلامآدرس ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 شما روی لوکال نصب کنید ببینید همین مشکل وجود داره ؟تست کردم رو لوکال مشکلی نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامنمیدونم چرا وقتی مشکل دارید آدرس سایت رو نمیدیدوقتی رو لوکال جواب میده پس مشکل از سایت شماستیا تابعی در هاستتون بسته استیا ماژولی تداخل دارهیا به علت آپدیت کردن اینجوری شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .