dn1353 ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 با سلام ، من با علامت دارکردن تصاویر در نسخه 1.5.4.1 به مشکل برخوردم ، میشه لطفا راهنمایی کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 من مشکلی ندارم مشکلتون؟ آدرس سایت؟ خطا میگیرید؟ صفحه سفید؟دوست من لطفا با جزییات مشکلاتتون رو توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dn1353 ارسال شده در شهریور 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 من مشکلی ندارم مشکلتون؟ آدرس سایت؟ خطا میگیرید؟ صفحه سفید؟دوست من لطفا با جزییات مشکلاتتون رو توضیح بدیدبا سلام ، متشکرم که پاسخ دادین دوست عزیز من با سیستم سرور خودم بصورت لوکال هیج مشکلی ندارم و از زحمات شما دوستان متخصص بسیار سپاسگزاری می کنم ولی وقتی سایت رو به سی پنل می برم در اونجا فقط در زمانی که این ماژول رو نصب می کنم دچار مشکل میشم سایت در بر روی سرور خودم بصورت محلی :http://dnserver1.asuscomm.com/yemakfood سایت بر روی cpanel : http://www.yemakfood.com همانطور که مشاهده می کنید در سرور خودم watermark اعمال شده ولی توی cpanel به محض اینکه این ماژول رو پیکربندی میکنم مشکل پیش میاد . با تشکر د. نجاری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2014 سلامدوست عزیز به احتمال زیاد یکی از توابع مورد نیاز در این سرور بسته استبهتره فایل اررورهای سرور را بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dn1353 ارسال شده در شهریور 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2014 سلامدوست عزیز به احتمال زیاد یکی از توابع مورد نیاز در این سرور بسته استبهتره فایل اررورهای سرور را بررسی کنید موفق باشیدبا سلام مجدد متاسفانه نتونستم چیزی از روی Error log پیدا کنم ، میشه لطفا کمی توضیح بدین که ماژول علامت دارکردن تصاویر دقیقا از چه توابعی در php استفاده میکنه ، تا حداقل بتونم با host admin تماس بگیرم و از اونا بخوام برام انی توابع رو نصب کنند . ولی یک نکته بسیار عجیب اتفاق می افته : وقتی بطور کلی این ماژول رو در Cpanel استفاده نمی کنم سایت هیچ مشکلی نداره ولی به محض اینکه این ماژول رو فعال می کنم سایت دیگه بالا نمی آد و من مجبور میشم مجددا فایل .htaccess رو که قبلا backup گرفته بودم به شاخه root برگردونم . نکته اینجاست که ما میدونیم از طریق Allowoverright در فایل httpd.conf لینوکس میتونه به Apache بگه که دستورات فایل .htaccees رو اجرا کن . البته این فایل در اختیار کاربران قرارداره تا بتونند برای خودشون بخشی از اطلاعات Apache رو config کنند ، مثل استفاده از Userdir directive ها در لینوکس . و یا اجرای cgi در home directory کاربران . به نظر من در بخش علامت دار کردن تصاویر ، اطلاعاتی روی ,htaccess ذخیره میشه که باید به فایل httpd.conf دستور کامپایل رو برای این ویژگی ارائه بده ، ولی متاسفانه apache از این دستورات نمیتونه استفاده کنه و فایل .htaccess با تغییرات غیر قابل فهم برای apache مجددا ذخیره میشه و سرور apache در هر بار بارگذاری سایت تمامی فایلهای ,htaccess رو بارگذاری میکنه ، لذا این فایل که شامل دستورات غیرقابل اجرا برای appache هستش رو نمیتونه بارگذاری کنه و نتیجتا سایت لود نمیشه و خطا میده . به نظر میرسه ویژگی allowoverwrite در فایل apache.conf غیر فعال شده . میخواستم نظرتون رو بدونم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 دوست من به جای این همه توضیحات به ظاهر فنی و بی ارتباط به موضوع مشکل خودتون رو شرح بدید!از نظر فنی «مشکل پیش میاد» معنی نداره! مشکل رو باید شرح بدید. چند نوع مشکل داریمصفحه سفید: دیباگ رو روشن کنید تا خطا نمایش داده بشهخطا: چه خطایی و چه زمانی؟نمایش ناصحیح: عکس بدید یا لینکو ...تا همین جا هم دوستان لطف کردند و تاپیک رو پاک نکردند و جواب سوالتون رو دادن Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : moghimi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ariopars ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 دوست من به جای این همه توضیحات به ظاهر فنی و بی ارتباط به موضوع مشکل خودتون رو شرح بدید!از نظر فنی «مشکل پیش میاد» معنی نداره! مشکل رو باید شرح بدید. چند نوع مشکل داریمصفحه سفید: دیباگ رو روشن کنید تا خطا نمایش داده بشهخطا: چه خطایی و چه زمانی؟نمایش ناصحیح: عکس بدید یا لینکو ...تا همین جا هم دوستان لطف کردند و تاپیک رو پاک نکردند و جواب سوالتون رو دادن Sent from my Xperia using Tapatalk proجناب دانوش . سلام. متاسفانه شما طوری جواب ایشون رو دادید که من موندم چطور مشکلم رو در همین ارتباط مطرح کنم.بنده هم قبلا مطالبی از ارورهایی که هنگام واتر مارک کردن تصاویر رخ میده، خونده بودم. الان وقت عمل رسیده و تصمیم دارم تصاویرم رو واتر مارک کنم. مشکل اینجاست که میترسم این کار رو انجام بدم و تموم تشکیلات بهم بریزه. فکر کنم اکثر این ارور ها بر میگرده به تنظیمات php.ini در هاست. گزینه های max_execution_time و max_input_vars.اگر درست گفته ام ، بی زحمت راهنمایی بفرمایید که این مقادیر روی چه عددی باشند که هنگام واتر مارک کردن حدود 800 تا تصویر ، ما با ارور و داون شدن مواجه نشیم.اگر راه حل از سمت مدیر هاست هست، به ایشون چی بگیم چی کار کنه؟سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 این تنظیمات بستگی به تعداد محصولات و موارد دیگه ای دارهمعمولا max_execution_time عدد ۳٠٠ میتونه خوب باشه ولی این تنها مورد نیستو مواردی مثل memory_limit و قدرت پردازنده هاست هم مهمه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .