farzad6631 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامتو فروشگاه 1.6.0.6 پرستا کلمه تومان جابه جا هست (تومان 2000 )چطوری درستش کنم؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامتو فروشگاه 1.6.0.6 پرستا کلمه تومان جابه جا هست (تومان 2000 )چطوری درستش کنم؟؟؟؟سلام من قسمت های صفحه اصلی , صفحه محصول , زیر شاخه ها , نمایش سریع رو چک کردم همه ok هست کجا دقیقا این مشکلو دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامتو فروشگاه 1.6.0.6 پرستا کلمه تومان جابه جا هست (تومان 2000 )چطوری درستش کنم؟؟؟؟سلام من قسمت های صفحه اصلی ' date=' صفحه محصول , زیر شاخه ها , نمایش سریع رو چک کردم همه ok هست کجا دقیقا این مشکلو دارید؟[/quote']من 1.6.0.6 رو روی لوکال نصب کردمهمه جا همینهعکس پیوست شد یه مشکل دیگه هم که دارم تو موزیلا نوشته ها با فونت زیبایی که می بینید نیست معمولیه و اعداد هم انگلیسیه آیکون ها هم نیست عکس 2 پیوست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 شما تومان رو خودتون ایجاد کردید؟ بخش آموزش انجمن و آموزش صحیح تعریف نرخ ارز رو بخونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .