saeedssn ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 سلامبنده پس از نصب ورژن 1.6 ماژول اسلایدر تصویری را ویرایش نمودم و پس از زدن دکمه ذخیره پیام خطای زیر را به بنده دادو سایت کلا بالا نیامد و صفحه سفید نمایش داده میشداین ماژول را غیر فعال نمودم و سایت بالا آمدلطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنندبرای هاست نیز این ارور را ارسال نمودمگفتند بررسی میکنیماگر هاست مشکل داشت و سرویسی نیاز بود که فعال ننمود باید چه کار انجام دهمهاست بنده برتینا استشما دوستان هاست سازگار با ورژن 1.6 میشناسید؟ [PrestaShop] Fatal error in module smarty_internal_cacheresource_file:Uncaught exception 'UnexpectedValueException' with message 'RecursiveDirectoryIterator::__construct(C:\HostingSpaces\aracogro\aracogroup.ir\wwwroot/cache/smarty/cache\homeslider\1\112\d4\67\45) [recursivedirectoryiterator.--construct]: failed to open dir: Directory not empty' in C:\HostingSpaces\aracogro\aracogroup.ir\wwwroot\tools\smarty\sysplugins\smarty_internal_cacheresource_file.php:180 Stack trace: #0 [internal function]: RecursiveDirectoryIterator->__construct('C:\HostingSpace...') #1 C:\HostingSpaces\aracogro\aracogroup.ir\wwwroot\tools\smarty\sysplugins\smarty_internal_cacheresource_file.php(180): RecursiveDirectoryIterator->getChildren() #2 C:\HostingSpaces\aracogro\aracogroup.ir\wwwroot\tools\smarty\Smarty.class.php(777): Smarty_Internal_CacheResource_File->clear(Object(Smarty), 'C:\HostingSpace...', NULL, NULL, NULL) #3 C:\HostingSpaces\aracogro\aracogroup.ir\wwwroot\classes\Tools.php(2599): Smarty->clearCache('C:\HostingSpace...', NULL, NULL) #"اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samaneh_62 ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 سلام . از تلاش های بسیار سودمند دوستان دسی اندرکار این سایت سپاسگزارممن تازه پرستا 1.6 رو نصب کردم و فعلا مشغول سردرآوردن از قسمت ها ی مختلفشم تغییرات دلخواهمو دادم و در قسمت اسلایدر عکس های مورد نظرمو گذاشتم اما مشکلم اینه که نمیتونم متنی که روشون نوشته(EXCEPTEURE )رو پاک کنم.چکار باید بکنم؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 شما تغییر اشتباه دادید و در کدتون خطا دارید. این هم نمایش خطا هست دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در بهمن 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2014 در ویرایش اسلایدر توضیحات حذف شده .یک بار غیر فعال و فعال کردم درست شد.اما بعد از گذاشتن یک اسلاید دوباره قسمت توضیحات از بین رفت.در سایت اسلاید با توضیحاتش نمایش داده میشه. کمک بفرمایید لطفا.ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim93 ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 با سلام من با ماژول اسلاید تصویر مشکل دارم وقتی وارد ماژول برای تغییر تصویر میرم این خطا رو میدهفیش بانکی: صاحب و اطلاعات حساب برای استفاده از این ماژول باید بصورت صحیح تنظیم شوند.چک: فیلدهای «پرداخت بابت» و «آدرس» باید قبل از استفاده از این ماژول تنظیم شوند.لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 با سلام من با ماژول اسلاید تصویر مشکل دارم وقتی وارد ماژول برای تغییر تصویر میرم این خطا رو میدهفیش بانکی: صاحب و اطلاعات حساب برای استفاده از این ماژول باید بصورت صحیح تنظیم شوند.چک: فیلدهای «پرداخت بابت» و «آدرس» باید قبل از استفاده از این ماژول تنظیم شوند.لطفا راهنمایی کنید.دوست عزیز اون پیغام مشکل و خطاییی نیست و مربوط به ماژول اسلایدر هم نیست . وجود اون پیغام بخاطر این هست که شما ماژول فیش بانکی را فعال کردید ولی در پیکربندی اون نام صاحب حساب و اطلاعات حساب خود را وارد نکردید و به همین خاطر تا وقتی اطلاعات را وارد نکنید و یا ما/زول را غیر فعال نکنید اون پیغام در قسمت ماژول ها نمایش داده میشه . ولی اگر هنگام تعویض تصویر اسلایدر مشکلی دارید اون دیگه بحثش جداست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim93 ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 ممنون از راهنماییتون . شاید به قول شما اون خطا مربوط به این نباشه ولی کلا نمیتونم با این ماژول کار کنم . در واقع صفحه ای ظاهر میشه که مثل خرید این ماژول هست و میگه باید اون خریداری بشه. در حقیقت پرستا شاپ توسط تهران هاست برای من نصب شده .فکر میکنم احتمالا کامل نصب نشدهلطفا راهنمایی کنید.خطانمایش اسلایدهاSlider - Products of same category v1.1.3 - by PrestaShop - محبوبSubmit items of the same class on your product pages with this slider at the bottom of the page, and improve the navigation of your customers, along with your average basket! سبد خرید] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .