babalak ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامدوستان فروشگاهم در هنگام نصب یه عنوان اصلی براش تنظیم شد مثلا فروشگاه اینترنتی ایکساما الان من میخوام اینو تغییر بدم، از داخل پنل مدیریت راهی براش وجود نداره ظاهرا و هر کاری می کنم و از بخش های سئو و URL های آشنا و تماس های فروشگاه اقدام می کنم بازم اون چیزی که میخوام نمیشه و مثلا عبارت فروشگاه اینترنتی یه بار بی خودی تکرار میشه در عنوان اصلی!میخوام بدونم روشی هست که بشه اون عنوانی که در ابتدا انتخاب شده رو تغییر داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 تنظیمات / تماس های مغازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babalak ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 تنظیمات / تماس های مغازهخیلی ممنونهمونطوری که عرض کردم از این طریق و اون بخش سئو و urlهای آشنا(بخش index) نمیشه اون چیزی که مد نظرمون هست رو ایجاد کنیم چون همیشه یه مشکلی وجود دارهمن میخوام اون عنوان اصلی که همون اول نصب تنظیم شده رو دوباره تغییر بدم و به چیزی که میخوام در بیارم، این امکان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 دوست عزیز راه کار خدمتتون گفته شد ، اول برین بخش تنظیمات / تماس های مغازه و اسم فروشگاه رو بنویسین = فروشگاه اینترنتی بهمنبعد برین بخش تنظیمات سئو و صفحه اصلی رو ویرایش کنید و براش یه عنوان متا تعیین کنید = فروش لوازم خانگی و تجهیزات صوتی با اینکار عنوان سایتتون اینجوری خواهد شد : فروشگاه اینترنتی بهمن ، فروش لوازم خانگی و تجهیزات صوتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babalak ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 دوست عزیز راه کار خدمتتون گفته شد ، اول برین بخش تنظیمات / تماس های مغازه و اسم فروشگاه رو بنویسین = فروشگاه اینترنتی بهمنبعد برین بخش تنظیمات سئو و صفحه اصلی رو ویرایش کنید و براش یه عنوان متا تعیین کنید = فروش لوازم خانگی و تجهیزات صوتی با اینکار عنوان سایتتون اینجوری خواهد شد : فروشگاه اینترنتی بهمن ، فروش لوازم خانگی و تجهیزات صوتیممنون که پاسخ میدین الان طبق روش شما که میرم عنوان فروشگاه من اینطوری میشه:http://upload.tehran98.com/upme/uploads/dec5af7002790c581.png اینم صفحه محصول که میرم: http://upload.tehran98.com/upme/uploads/6b1c82712cdff26b1.jpg میخوام بدونم اینم جزو مشکلات راست چین این نسخه از پرستاشاپه که اینطوری نشون میده یا نه داره برعکس نشون میده واقعا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 آدرس فروشگاه رو بذارین ، عکس نذارین از جاهای دیگه ، اگه عکس میذارین باید تو انجمن ضمیمه کنید وگرنه دیده نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babalak ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 آدرس فروشگاه رو بذارین ، عکس نذارین از جاهای دیگه ، اگه عکس میذارین باید تو انجمن ضمیمه کنید وگرنه دیده نمیشه .عذر میخوام از این بابتعکس ها پیوست شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 مشکلی نیست درسته ، چون یه قسمت از متن فارسی ویه قسمت انگلیسیه اینجوری نشون میده ، ولی درسته ( ربطب هم به نسخه فارسی یا انگلیسی نداره ) البته آدرس باز ندادین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .