splendi ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 http://www.presta-ecommerce.fr/wp-content/uploads/2013/12/front-office-boutique-prestashop-version-1-6-demo.png سلامببخشید من بنر هایی که کنار ماژول اسلایدر هستش رو حذف کردم و تا جاییم ک یادمه تو تنظیمات قالب بود.هم این بنر ها و هم بنر های مشابه ک پایین محصولات هستشحالا میخوام تو همین موقعیت ها بنر بذارم و نتونستم پیداشون کنمممنون میشم راهنماییم کنیدبا تشکر واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلاماز 2 قسمت زیر میتونید بنرهای کل سایت رو مدیریت کنیدماژول ها > ماژول پیکربندی قالبماژول ها > اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 جای اون بنر ها میشه بنری با فرمت gif گذاشت ... متحرک باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 میتونید تست کنید به جای پرسیدن سوال فکر میکنم راحت تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 تست کردم ..جواب نداد ....راهی نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .