Dvb2Sat ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 تمام ماژول ها نیاز به دسترسی نوشتن دارندمثل اسلایدشو که باید عکس آپلود کنهمثل تبلیغات که که فایل اضافه کنهو البته ترجمه که در همه ماژول ها وجود داره و هر وقت خواستید باید تغییر بدیدآخر کسی نفهمید مشکل چیه !؟بلاخره باید به چی دسترسی داده بشه که این مشکل احمقانه رفع بشه!به همه شاخه ها زیرشاخه ها و فایلهای داخلشون چطوری میشه یکباره دسترسی 777 داد ؟ اینکارو بکینم مشکل امنیتی نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 بعد از گذشت ماها نه جوابی داده شد! نه کسی فهمید مشکل از کجاست ! نه ما تونستیم پرستامون رو ارتقا بدیم .واقعا" اینجا چقدر اکیتو هست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 دوست عزیزم توضیح داده شده بود. آیا دسترسی ها رو تنظیم کردید؟به پوشه های upload، download و img و پوشه ها و زیر شاخه های ماژول هایی مثل اسلایدشو تون دسترسی 755 بدید (برای تغییر یک باره میتونید از نرم افزارهای اف تی پی استفاده کنید)این کارها رو که انجام دادید اعلام کنید نتیجه رو موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 دوست عزیزم توضیح داده شده بود. آیا دسترسی ها رو تنظیم کردید؟به پوشه های upload، download و img و پوشه ها و زیر شاخه های ماژول هایی مثل اسلایدشو تون دسترسی 755 بدید (برای تغییر یک باره میتونید از نرم افزارهای اف تی پی استفاده کنید)این کارها رو که انجام دادید اعلام کنید نتیجه رو موفق باشیدهمچی انجام شد ...دوستان دیگه کل پوشه ها رو هم 777 دادن باز هم مشکل داشت !در ضمن اینکه بشینی همرو 777 کنی واقعا" مسخره نیست!؟ فکر نمیکنید قضیه امنیت چی میشه! یعنی با اف تی پی با یک کلیک میتوان همه شاخه ها زیرشاخه و فایلهارو 777 کرد دیگه ؟امنیت به خطر نمیوفته ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 دوست خوبم کی گفت به همه ی شاخه ها و زیرشاخه ها دسترسی 777 بدید؟!! این کار به هیچ وجه توصیه نمیشه و امنیت سایتتون رو فوق العاده پایین میاره!الان خطایی که میگیرید چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 دوست خوبم کی گفت به همه ی شاخه ها و زیرشاخه ها دسترسی 777 بدید؟!! این کار به هیچ وجه توصیه نمیشه و امنیت سایتتون رو فوق العاده پایین میاره!الان خطایی که میگیرید چیه؟دوستان همینجا!خطایی که میگیره اینه قسمت تنظیم دسترسی پایگاه داده به پوشه و زیر پوشه های به پوشه Mudules/ گیر میده و ضربدر قرمز میاد بقلش! در آخر بفرمایید به کدوم شاخه ها و زیرشاخه باید دسترسی بدم و چه دسترسی ای 755 یا 777 ؟با filezila میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 شما به پوشه ی img، upload، download و modules دسترسی 755 (یا 777) بدیدبا filezilla میشه بله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 شما به پوشه ی img، upload، download و modules دسترسی 755 (یا 777) بدیدبا filezilla میشه بلهمن فکر میکنم مشکل دقیقا" در قسمت modules هست ، من طبق آموزش وقتی تمام فولدرها و فایلهارو به پوشه old منتقل میکنم تنها پوشه ای که نمیره و ایراد عدم دسترسی میگیره پوشه modules هست من سعی کردم با filezilla به همه فایلها و فولدرهاش دسترسی 777 بدم که منتقل بشن ! ولی 4 تا از فولدر ها اصلا" نمیشه بهشون دسترسی داد و قبول نمیکنه ! و حتی وقتی میخوای پاکشون کنم هم اجازه نمیده! دقیقا" این فولدرها newsletter_v1.3jgalleryview2gplusoneblockym اینا چرا اینطوری هستن و راه حل چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 شما مشکل انتقال پوشه دارید؟من هنوز متوجه مشکل شما نشدمبه پشتیبان هاستتون بگید تا براتون منتقل کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 شما مشکل انتقال پوشه دارید؟من هنوز متوجه مشکل شما نشدمبه پشتیبان هاستتون بگید تا براتون منتقل کنندبعضی از پوشه های موجود در پوشه ماژول نه قابلیت تغییر دسترسی به 777 یا هرچیز دیگری رو دارند نه اصلا" پاک میشن !من به پشتیبان هاستم بگم فولدرم رو پاک کنم ؟!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 منتقل کردن یا پاک کردن فایل ها و فولدرهای شما ارتباطی با سطح دسترسیشون ندارهچرا که شما روی هاست خودتون و از طریق اف تی پی یوزر روت هستیدمشکل شما احتمالا به یک عملیات ناقص انتقال برمیگرده، بهتره از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 من نصب کردم ولی در قسمت آخر سازگاری سیستم همچی اوکی بود ، بعدی رو که زدم اون دو 2 فلش در حال چرخش همینطور به وقفه میچرخن !! یعنی انگار زیادی داره طول میده .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 با سلام بنده برای 2 مرتبه روی 2 سایت مجزا منوال بروز رسانی را مرحله به مرحله برای ارتقا از نسخه 1.4 به 1.5.2 طی کردماما در زمان اجرای نصب کننده گزینه ای برای بروزرسانی که باید مارک کنم وجود ندارد صفحه این پیغام را دارد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 فکر کنم توضیحات بالای عکس واضحه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 بله. بالای عکس را مطالعه کردم منتهی بدنبال راه چاره از شما پرسیدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 ارتقا به 1.5 توسط عموم اعضا از نسخه فارسی توصیه نمیشه.در بازارچه میتونید درخواست بدید تا براتون انجام بشه.آموزش کوتاهی هم داده شده که می تونید استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 من با کمک آقا رامتین رفتم برای آپدیت از 1.4.4.1 به 1.4.9.0تا بعدش 1.5.4 را در آینده بزنم همه چی اکی بود بجز 2مورد: در آخر کار زد فروشگاه نصب شد-ولی 1 اررو sql داد: ALTER TABLE `ps_address_format` ADD PRIMARY KEY (`id_country`) (1062) Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' الان بزرگترین مشکلم اینه که عکسهام نمیاد+بجز صفحه اصلی،هیچ صفحه ای از نمیاد با اینکه پوشه ها را جایگذاری کردم! راه حل!؟؟! آدرس سایت در امضام هست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2013 سلامفایل htaccess رو دوباره تولید کنموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سوال رو درست مطرح کنیدیعنی چی نمیاد؟خطا میده؟سفید میشه؟سوالتون کامل نباشه جوابی هم نمیگیرید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلامفایل htaccess رو دوباره تولید کنموفق باشیدممنون داداشبا همین راه اکی شد سوال رو درست مطرح کنیدیعنی چی نمیاد؟خطا میده؟سفید میشه؟سوالتون کامل نباشه جوابی هم نمیگیرید Sent from my LT25i using Tapatalk 2خب دانوش جان برای همین گفتم آدرس سایت فلان هست دیگه!!!که جزئیات را ببینید!البته همون موقع آقا رامتین گفت htaccess را درست کنکه تا ویرایشش کردم اکی شد.فکر کنم شما بعد از اصلاح پست را دیدی بازم از هر2 ممنونمراستی آقا این خطا ایرادی نداره که!؟!؟ در آخر کار زد فروشگاه نصب شد-ولی 1 اررو sql داد: ALTER TABLE `ps_address_format` ADD PRIMARY KEY (`id_country`) (1062) Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 مشکلی نداره. خطای مهمی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در مهر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2013 با سلام بنده برای 2 مرتبه روی 2 سایت مجزا منوال بروز رسانی را مرحله به مرحله برای ارتقا از نسخه 1.4 به 1.5.2 طی کردماما در زمان اجرای نصب کننده گزینه ای برای بروزرسانی که باید مارک کنم وجود ندارد صفحه این پیغام را دارد؟ سلامآیا مشکل عدم بروزرسانی از 1.4.9 به 1.5.4 حل شده یا همچنان این امکان وجود ندارد.البته قبل از این مطابق روش مذکور در پست اول کار بروزرسانی را تکرار کردم ولی با خطای ذکر شده در نقل قول مواجه شدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 سلامبنده طبق پی دی اف آموزش پیش رفتم اما موقعی که آدرس اینستال را اجرا کردم گفت که نم یتونه ارتقا بده چون در نسخه جدید کلیه فایل ها به هسته وابسته هست و باید تغییر کند.(یه چیز یتو همین مایه ها)domain.com/install چرا؟چکار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2013 ارتقا به نسخه جدید با این روش ممکن نیست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 خوب پس با چه روشی ممکنه؟روش های مختلف را بگید همچنین لطفا در تاپیک بنویسید این آموزش برای چه نسخه هایی درج شده تا دوستان مثل بنده وقت روش نزارند.ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده