hosiinshamsi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 موقع اجرای فرآیند نصب وقتی که داره فایل settings.incرو ایجاد میکنه خطای میده و مینویسهایجاد جداول پایگاه دادهخطایی در هنگام نصب رخ داد...شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسهاینجا کلیک کنید.لطفن کمک کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدیدلطفا قبل از هر سوالی بخش سوالات متداول رو بخونیدسپس در انجمن جستجو کنید. اکثر سوالات شما در انجمن پاسخ داده شده.خطاهای زمان نصب هم اگه اشتباهی انجام نداده باشید، فقط از طریق لاگ سرور میشه پیگیری کرد و باید اون فایل رو بررسی کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hichkas62 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدیدلطفا قبل از هر سوالی بخش سوالات متداول رو بخونیدسپس در انجمن جستجو کنید. اکثر سوالات شما در انجمن پاسخ داده شده.خطاهای زمان نصب هم اگه اشتباهی انجام نداده باشید، فقط از طریق لاگ سرور میشه پیگیری کرد و باید اون فایل رو بررسی کنید. موفق باشیدبا سلاممن هم همین مشکل را پیدا کردم. اما نمی دونم لاگ سرور دقیقا کجاست تا پیگیری کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 موقع نصب سعی کنید اینترنت ازاد باشه ، از دانلود و آپلود و انجام کارهای دیگه اجتناب کنید . ضمنا از چیزپیزشکن ویز پیز ان هم موقع نصب استفاده کنید شاید بی ربط باشه اما براساس تجربه ای که تو نصب دارم ، این خطایی که گفتین و اکثرا هم تو 12 درصد اتفاق میفته ، با استفاده از اینا راحت حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hichkas62 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 موقع نصب سعی کنید اینترنت ازاد باشه ، از دانلود و آپلود و انجام کارهای دیگه اجتناب کنید . ضمنا از چیزپیزشکن ویز پیز ان هم موقع نصب استفاده کنید شاید بی ربط باشه اما براساس تجربه ای که تو نصب دارم ، این خطایی که گفتین و اکثرا هم تو 12 درصد اتفاق میفته ، با استفاده از اینا راحت حل میشه من همه این کارها را کردم.حتی پایگاه داده را پاک کردیم و دوباره ساختیم. اما هنوز خطا می ده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 پس صد درصد مشکل از هاست شماست و به پشتیبان هاست بگین لاگ رو بررسی و مشکلتون رو رفع کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .