maryam 65 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلام من تازه با پرستا شروع به کار کردم و یه سوال داشتم اینکه چطور واژه محبوب رو وقتی که محصولات نمایش داده میشن پاکش کنم؟ و همینطور کلمه کاتالوگ رو چطور پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلام من تازه با پرستا شروع به کار کردم و یه سوال داشتم اینکه چطور واژه محبوب رو وقتی که محصولات نمایش داده میشن پاکش کنم؟ و همینطور کلمه کاتالوگ رو چطور پاک کنم؟سلام کلمه محبوب مربوط به ماژول محبوب هستبه ماژول ها برین و ماژول محبوب یا محبوبیت رو غیر فعال کنین درست می شهکاتولوگ کجا رو حذف کنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 قسمتی که شاخه ایجاد کردم و محصول وارد کردم وقتی قسمت محصول میرم باز کلمه کاتالوگ ،بالا نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 قسمتی که شاخه ایجاد کردم و محصول وارد کردم وقتی قسمت محصول میرم باز کلمه کاتالوگ ،بالا نمایش داده میشهاز قسمت ترجمه ها می تونین ترجمه دلخوهتون رو جایگزین کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 تو قسمت ماژول ها محبوب یا محبوبیت میزنم پیدا نمیکنه ، دقیقا منظورتون کدوم ماژول هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 تو قسمت ماژول ها محبوب یا محبوبیت میزنم پیدا نمیکنه ، دقیقا منظورتون کدوم ماژول هست؟لطفا ادرس سایت رو بدین و جایی که نشون می ده رو تا دقیقتر بگمبرای ترجمه باید به قسمت بومی سازی یا translate برین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 http://shop.sors.ir/وقتی شاخه نرم افزار برید کلمه کاتالوگ باز هستمیخوام کلا کلمه محبوب و کاتالوگ حذف شه،امکانش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 http://shop.sors.ir/وقتی شاخه نرم افزار برید کلمه کاتالوگ باز هستمیخوام کلا کلمه محبوب و کاتالوگ حذف شه،امکانش هست؟این ماژول Block layered navigation module رو از قسمت بومی سازی ترجمه ها، ترجمه ماژول ها پیدا کنین و ترجمه رو تغییر بدین اگه توی ترجمه ماژولها با ارور اینپوت و اکسپوت مواجه شدین به هاست بگینماژول های محصولات جدید و پر فروش هم از ماژول ها فعال کنین کنار محبوب می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 خیلی ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلام من تازه با پرستا شروع به کار کردم و یه سوال داشتم اینکه چطور واژه محبوب رو وقتی که محصولات نمایش داده میشن پاکش کنم؟ و همینطور کلمه کاتالوگ رو چطور پاک کنم؟ماژول محصولات پرطرفدار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .