yashar.beris ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 سلام دوستان عزیزمن یه سوال داشتم لطفا راهنماییم کنیدمن داخل فروشگاه 1 محصول بیشتر ندارمقیمت این محصول 350 هزار تومنه به ازای 1 عدد هستمیخوام کاربر موقع خرید بتونه تعداد انتخاب کنه اگر تعداد 5 تا خرید باهاش 299 تومن حساب کنهو اگر تعداد 55 تا رو میخوست باهاش 255 هزار تومن حساب کنه لطف کنید راهنماییم کنیدممنونتون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 با سلام برای این منظور میتونید از قوانین سبد خرید و قوانین کاتالوگ استفاده کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashar.beris ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 دوست عزیز میشه بیشتر راهنماییم کنی راجع به همین محصول که گفتم؟گزینه ها خیلی گنگهفقط میتونم یه قیمت تعریف کنم (من 3 تا قیمت متفاوت می خوام1 دونه 3505 تا 29955 تا 255 هزار تومانبا سلام برای این منظور میتونید از قوانین سبد خرید و قوانین کاتالوگ استفاده کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashar.beris ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 وقتی محصولی میزنید ، تب قیمت ، زیز اون جایی که قیمت میزنید ، روی افزودن قیمت خاص کلیک کنید و تعیین کنید که برای 5 تا این مقدار تخفیف ، برای 10 تا این مقدار تخفیف و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .